Guzel Site Scripti(Yardim)

hackery

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Merhaba.Ben Site Kurmak Istiyorum.Fakat Script Bulamiyorum..Wordpress Kurdum Fakat Guzel Tema Bulmusdum ,Ama Haber Ekledigimde Sorun Yasiyorum.Mb Tasarim Temasi....Dle Hosuma Gitmiyor....Joomla Guzel Degil.Bildiginiz Admin Panelli Haber Scriptine Benzer Script Kimde Varsa Paylasa Bilirmi?Ucretsiz Olursa Sevinirim
Simdiden Tesekkurler

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Arkadaslar Merhaba.Ben Site Kurmak Istiyorum.Fakat Script Bulamiyorum..Wordpress Kurdum Fakat Guzel Tema Bulmusdum ,Ama Haber Ekledigimde Sorun Yasiyorum.Mb Tasarim Temasi....Dle Hosuma Gitmiyor....Joomla Guzel Degil.Bildiginiz Admin Panelli Haber Scriptine Benzer Script Kimde Varsa Paylasa Bilirmi?Ucretsiz Olursa Sevinirim
Simdiden Tesekkurler
Mesaj kutuna bak

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
DLE hoşuna gitmiyor Joomla da "kötüyse" otur kendi scriptini yaz demekten başka bir diyemiyorum. :)

hackery

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani hosuma gitdigim wordpress...fakat tema guzel olsada temani nasil duzenliyecegimi bilmiyorum... atsam bana yardim edermisi
???

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cok tsk ederim kardes♥♥♥

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
hackery'e gönderilenm özel mesajı bana da gönderir misiniz?

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Biraz paran varsa tüm cmsleri içerisinde barındırabilecek kapasitede drupal kurdurup özel yaptırt. İstediğin tür içerik, istediğin kadar değişik türlerde yetkili, istediğin yerde istediğin şeyi, gösterme vs vs

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Biraz paran varsa tüm cmsleri içerisinde barındırabilecek kapasitede drupal kurdurup özel yaptırt. İstediğin tür içerik, istediğin kadar değişik türlerde yetkili, istediğin yerde istediğin şeyi, gösterme vs vs

Bu arada DLE'de ücretlidir, pahalıya patlayabilir. Yine de güzel sistemdir.

hackery

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Benim Istedigim Scriptin Hangisi Olmasi Degil.Yani Wordpress Hosuma Gitdi.Fakat WP Temasini Kuruyorum Fakat Uyusmuyor.Yani Bolumlere Temayi Kuruyorum.Ama Bolumlere Girdigimde Hata Ekrani Geliyor.Benim Istedigim Tema Boyle Olsa Iyi Olur:

Benim Yapmak Istedigim Site Kisi Arama Sitesi Olucak.
Yani Vbulletin Gibi Bir Sey Olsun.Her Bolum Olsun,Bolume Girdigin Resimler Gelsin Ve Kisi Hakkinda Bilgiler Gelsin.Uyelik Falan Gerek Olmasin.Ayrica Her Kes Yeni Kisi Ekleye Bilsin.Ve Adminden Yonetmek Olsun..Lutfen Boyle Buna Benzer Bir Script Ve Ya Script Eklentisi Bilen Varsa Bana Yardim Etsin.Eger Yoksa Masterler Boyle Scripti Kac Liraya Yazar???