Güvenlik Ve Şarj

onurturan78

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Merhaba arkadaşlar, 1 Ocakta aldığım Sony Xperia Z markalı telefonu kullanmaktayım. ilk kez akıllı telefon kullanıyorum.
bir kaç sorum olucak müsadenizle..

Antivirüs programı gereklimidir ? yani illa şartmıdır. ben performansını etkiler diye yüklemiyorum zaten internette sürekli dolaşan birisi değilim whatsapp ile facebook o kadar (çok nadir Chrome programı ile bazı sitelere bakıyorum)

Birde şarj olayınını anlatmak istiyorum

Gece %2 olunca telefonumu kapıyorum şarja bırakıyorum yeşil ışık %100 dolunca çıkartıyorum sabah 8de tekrar açıyorum
Ve şuan saat 19:45 Şarjim %25 neler yaptım? (müzik dinledim sürekli mesajlaştım kısaca hep elimdeydi)
Sizce nasıl ?

Biliyorum belki bu konu hakkında bilgiler vardır ancak taze bilgiler istiyorum :) şimdiden çok teşekkür ediyorum herkese.. :yes:

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=377385]onurturan78[/MENTION]

Telefonu çok kurcalayan birisi değilmişsin bence antivirüs uygulaması yüklemene gerek yok. Şarj konusunda senin kullanımında 12 saat 45 dakikada %75 bitmiş gayet iyi. %25 lede birkaç saat gider bence iyi.

onurturan78

Asistan
Reaksiyon puanı
6
konu güncel.. yardım ederseniz sevinirim..

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Android'de virüs mürüs yok. Kimse gelip de Antivirüs zorunlu demesin, tamamen gereksiz Ram/Pil düşmanı Antivirüsler.

Pil'in kapasitesinin uzun gitmesini istiyorsanız; sık sık şarj edin.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bilinen uygulamaları yükleyeceksen gerek yok ama reklamlı uygulamalardan uzak durmaya bak :P