onurturan78
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 6
Merhaba arkadaşlar, 1 Ocakta aldığım Sony Xperia Z markalı telefonu kullanmaktayım. ilk kez akıllı telefon kullanıyorum.
bir kaç sorum olucak müsadenizle..
Antivirüs programı gereklimidir ? yani illa şartmıdır. ben performansını etkiler diye yüklemiyorum zaten internette sürekli dolaşan birisi değilim whatsapp ile facebook o kadar (çok nadir Chrome programı ile bazı sitelere bakıyorum)
Birde şarj olayınını anlatmak istiyorum
Gece %2 olunca telefonumu kapıyorum şarja bırakıyorum yeşil ışık %100 dolunca çıkartıyorum sabah 8de tekrar açıyorum
Ve şuan saat 19:45 Şarjim %25 neler yaptım? (müzik dinledim sürekli mesajlaştım kısaca hep elimdeydi)
Sizce nasıl ?
Biliyorum belki bu konu hakkında bilgiler vardır ancak taze bilgiler istiyorum
şimdiden çok teşekkür ediyorum herkese.. :yes:
bir kaç sorum olucak müsadenizle..
Antivirüs programı gereklimidir ? yani illa şartmıdır. ben performansını etkiler diye yüklemiyorum zaten internette sürekli dolaşan birisi değilim whatsapp ile facebook o kadar (çok nadir Chrome programı ile bazı sitelere bakıyorum)
Birde şarj olayınını anlatmak istiyorum
Gece %2 olunca telefonumu kapıyorum şarja bırakıyorum yeşil ışık %100 dolunca çıkartıyorum sabah 8de tekrar açıyorum
Ve şuan saat 19:45 Şarjim %25 neler yaptım? (müzik dinledim sürekli mesajlaştım kısaca hep elimdeydi)
Sizce nasıl ?
Biliyorum belki bu konu hakkında bilgiler vardır ancak taze bilgiler istiyorum