Güvenlik kombnasyonu

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
ben bilgsayarımda avira antivir personal+comodo firewall kullanıyorum. pasif olarak da spybot ve adaware kullanıyorum. sizce bunlar yeterli mi? yoksa başka programlar mı kullanıyım? cevaplarınız için teşekkürler.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
başlık düzeltildi.
bence yeterli sadece programlarda tercih değişikliği yapabilirsin oda sana kalmış

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Başlık bende düzeltilmemiş yenile yapıyorum düzeltilmemiş?

Kardeş yanına birkaç tane daha program ekleyebilirsin combofix dracula virüs temizleyici vb.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Başlık bende düzeltilmemiş yenile yapıyorum düzeltilmemiş?

Kardeş yanına birkaç tane daha program ekleyebilirsin combofix dracula virüs temizleyici vb.

bende de düzelmemiş gözüküyo.

dracula o kadar etkili mi

xdangerx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o kadar programa ne gerek var ya banka şifreleri mi var bilgisayarda bi tane antivirüs veya internet security kur yeter kasma bu kadar bilgisayarı bende sadece nod32 var güzel güzerl çalışıyo...

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
o kadar programa ne gerek var ya banka şifreleri mi var bilgisayarda bi tane antivirüs veya internet security kur yeter kasma bu kadar bilgisayarı bende sadece nod32 var güzel güzerl çalışıyo...

sadece güvenlik duvarıyla antivir etkin. ikisi toplam 30 mb ram bile yemiyo. diğerleri 2-3 ayda bi on-demand tarama için. ayrıca nod32ye de o kadar güvenme. ben de bi zamanlar nod kullanıyodum ama antivirle bi tarattım. 10 tane virüs çıktı.

platonik

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben de eskisi kadar güvenmiyorum nod32 ye. En iyisi demiyorum ama AntiVir çoktandır tek tercihim

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Ben de eskisi kadar güvenmiyorum nod32 ye. En iyisi demiyorum ama AntiVir çoktandır tek tercihim

aynen. ücretli tercihim kasper, ücretsiz antivir. firewall da comododan vazgeçtim insanı sıkıyo. zonealarm 1 numara:thumbup: