Hayır değil hiç bulaşma.Arkadaşlar SeNKaR.NeT diye bir site var fiyatlar çok düşük mesela RTX2060 3.400tl güvenilir bir yer midir?
site hakkında pek birşey bilmiyorum ama bana çok güvenilir gibi gelmedi 2060 için 3400 TL ilginç geldi birazArkadaşlar SeNKaR.NeT diye bir site var fiyatlar çok düşük mesela RTX2060 3.400tl güvenilir bir yer midir?
Sanmıyorum.Arkadaşlar SeNKaR.NeT diye bir site var fiyatlar çok düşük mesela RTX2060 3.400tl güvenilir bir yer midir?
Güvenilir DEĞİL.Arkadaşlar SeNKaR.NeT diye bir site var fiyatlar çok düşük mesela RTX2060 3.400tl güvenilir bir yer midir?
aynen bana da baya ilginç geldisite hakkında pek birşey bilmiyorum ama bana çok güvenilir gibi gelmedi 2060 için 3400 TL ilginç geldi biraz
Güvenli değil aksine çok tehlikeli. Evini fbı basma şansı var. Şaka biyane gerçekten oradan alma pişman olursun.Arkadaşlar SeNKaR.NeT diye bir site var fiyatlar çok düşük mesela RTX2060 3.400tl güvenilir bir yer midir?
Mesela dolandırıcı olduğunu bildiğiniz hangi sitelere var ?Hiçte güvenilir değil. İnternetten alışveriş yaparken çok dikkatli olmalısınız. Dolandırıcı bile çıkabiliyor.