• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yardım Güvenilir Mağaza

Ahmet353525

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Herkese selamlar izmirde yaşıyorum ve bilgisayarımı satmak istiyorum izmirde bildiginiz bilgisayarımı satabileceğim güvenilir ileride sorun çıkmayacak, çıkarmayacak bir bilgisayarcî ya da mağaza var mı?

Ahmet353525

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İnternet üzerinden satmaya ne dersiniz?
İnternete de ilan verdim ama, hani bir mağazaya satarsam kafam daha rahat olur diye düşündüm mesela mağaza değilde şahıs gelip alsa sonradan ben bilgisayardan verim alamadım geri vermek istiyorum gibi şeyler olmasın istiyorum. Ha normal bir alıcı çıkarsa onada satarım yani:)

Rootsyl

Profesör
Reaksiyon puanı
516
İnternete de ilan verdim ama, hani bir mağazaya satarsam kafam daha rahat olur diye düşündüm mesela mağaza değilde şahıs gelip alsa sonradan ben bilgisayardan verim alamadım geri vermek istiyorum gibi şeyler olmasın istiyorum. Ha normal bir alıcı çıkarsa onada satarım yani:)
Öyle bir şey olmaz, olamaz. Eğer sattığınız ürünün sağlamlığı test edilmişse ve durumu iyiyse satarken hatta bide tam satarkende örnek olarak açıp gösterdiyseniz adam onu elinizden aldığı andan itibaren sorumluluk sizde olmaz. Engellersiniz biter.

Ahmet353525

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öyle bir şey olmaz, olamaz. Eğer sattığınız ürünün sağlamlığı test edilmişse ve durumu iyiyse satarken hatta bide tam satarkende örnek olarak açıp gösterdiyseniz adam onu elinizden aldığı andan itibaren sorumluluk sizde olmaz. Engellersiniz biter.
Haklısınız doğrudur, ama biraz da aciliyetim var o yüzden mağaza olursa daha kısa bir sürede satarim diye düşündüm