Güven

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Güven hayatımızın en önemli unsurlarından biridir. Aksini iddia eden var mı?
Güven konusunda şimdiye kadar hiç yanılmadım. Kim bilir belkide kendime olan güvenimden kaynaklanıyor. Karşımdaki kişiye hissettirmeden çok iyi gözlemlerim.
Halk arasında çok sık kullanılan bir deyim vardır.''Babana bile güvenmeyeceksin!'' Neden oluyor tüm bunlar? Hiç düşündünüz mü? Peki, kendimize mi yoksa
karşımızdakine mi güvenimiz yok? Kimlere ve nasıl güveniriz?

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hep guvendim hep kazık yedim o yuzden kolay kolay guvenemiyorum yeri geldimi kendimle bile celişiyorum ki baskalarına hiç guvenemem

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
alicia dedi ki:
hep guvendim hep kazık yedim o yuzden kolay kolay guvenemiyorum yeri geldimi kendimle bile celişiyorum ki baskalarına hiç guvenemem
ben yazacaktım sen yazmışsın klavyene saglık ...

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Hep bir güvensizliklede mutlu olunamaz. :I

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
maalesef bu zamanda insan en güvendiği dostundan kazık yiyor, şimdi gel de güven insanlara... :O

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kimseye güvenmemek lazım ...Daha sonra bi hüsranla karşılaşabiliyosun .

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Herkes güvenmediğini iddia ediyor ama öyle yada böyle güveniyoruz bazen bu isteyerek oluyor bazende istemeden. Örneğin; SDN verilen bir programa ''Hemen indiriyorum.'' gibi yorumlar geliyor hıı bazıları haberi okumadan bile yazıyor bu tip yorumları. Bu neden oluyor? işte SDN'ye olan güvene, çünkü biliyoruz ki SDN ekibi
kaliteli ve doğru şeyler yapıyorlar ve güveniyoruz. Şimdi bir daha düşünün güvenmiyor muyuz kimseye?

jZCaglar

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Kendine güvenmeyen insanlara şaşıyorum.
Ben kendime her zaman güvenirim ;)

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
emelden dedi ki:
Herkes güvenmediğini iddia ediyor ama öyle yada böyle güveniyoruz bazen bu isteyerek oluyor bazende istemeden. Örneğin; SDN verilen bir programa ''Hemen indiriyorum.'' gibi yorumlar geliyor hıı bazıları haberi okumadan bile yazıyor bu tip yorumları. Bu neden oluyor? işte SDN'ye olan güvene, çünkü biliyoruz ki SDN ekibi
kaliteli ve doğru şeyler yapıyorlar ve güveniyoruz. Şimdi bir daha düşünün güvenmiyor muyuz kimseye?

bu guvenle ilgili mesele degilki gecen 2 gunde yaklasık 1000 kusur insanla muattap oldum ve gordumki yarasından fazlası kimseye guvenmiyor sahsen ben guvenmem o kişiden basıma bişi gelirsede hiç sasırmam bu yuzden :)

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
hem kendime hem çevremdekilere güvenim tam.ama yeri gelirr babama bile güvenmem hem güvenir hem kuşkucuu:S:S

"Allah'ım seni beni dostlarımdan koru ben düşmanlarımın icabına bakarım ."

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
şu devirde kimseye güvenmiceksin ama hiç kimseye!

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
güvenmiyorsan, demek ki güvenilir birisi değilsin ;) şüphe her daim olumsuzlukları, güvensiz bakışlar ise güvensiz insanları etrafınıza toplamanıza neden olur. insanın düşüncesi bile O'nun katında istemeye eşit olabilir. sonunda da yakınırsınız "neden hep beni bulur" diye. isteyen (bunu istemeyip de düşünmeniz bile yeter) sizsiniz, veren de O!..

güvenemiyorsanız mutlaka bunda sizin de bir payınız var. kendinizi sorgulayın derim ben ;)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Nedendir bilmem ama Ailem dışındaki herkese şüpeyle yaklaşırım kolay kolay güvenmem ???

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Malesef güven mevzusu o kadar şeffaf hale geldiki birilerine güvensek dahi kazık yiyoruz...Güvenmek hayatımızın en önemli değeri...ilişkilerde sevgiden bile önce güven duygusu önemli..Hani bazı insanlar bana güven sözünü çok kullanırlar. Aslında güven istenmez.Güven kazanılır.Öyle değil mi????? Ben kendime her zaman güvenirim...