Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün her yer her yerde.
Kimse ne dediğini bilmiyor
Dengemi kaybettim sanırım, bu ip beni taşımaz
Ayrılık önceleri sadece yedi harfin birleşmesiydi
Düşününce ayrılık için bile birşeylerin birleşmesi şart
Bu bizimki ayrılık değil o zaman
Olmadık harfleri birleştirdik biz
Yıktğımız üç harf var:BİZ
Ben susmalıyım ki; tüm zor cümleler sana kalsın..Bazen susmalıyım diyorum
kendime,susmalıyım ki; yüreğimin ses yüreğine ulaşsın..Beni duymamak
için direnen kulakların,bari yüreğimi anlasın.Ben susmalıyım ki tüm
zor cümleler sana kalsın..Konuşmak çok canımı yaktı,ben susayım ki
biraz da canımı yakanların canı yansın..
Oğlum, bütün hayatını kolların ve ayakların belirlemeyecek. Hayatına asıl yön verecek olan beynin ve kalbindir. Bir şeyi gerçekten istiyorsan bütün engelleri yenip ona ulaşabilirsin.
Ben sana yenilmek için sevdim seni. Hayallerime yakıştığın için sevdim. Ama artık gitme vakti. Duymadığın sesimi sana emanet ederek, acılarıma yokluğunu ekleyerek ve nereye gidersem gideyim seninle kalarak gitme vakti
''Siz bana gerçekten yok olan bir şeyi gösterebilir misiniz ki, yok'u ispat edebilesiniz...gösterebilecek olsanız, zaten o şey yok değil, var olur. gösteremeyince de yok demeye imkanınız kalmaz. allah'a yok demeniz ayrıca ispat ediyor ki, o 'var' ın ta kendisidir.'' Necip Fazıl Kısakürek
İçten İçe Yüreğimi Öldürüyorsun..Hani Desen Ki "Ben Seni Asla Sevmeyeceğim Benden Umudu Kes! Yolun Açık Olsun." Belki Bu Kadar Zor Gelmeyecek Vazgeçmek Senden Hayallerimden..Ama Sen Işıkları Bir Kapatıp Bir Açınca Çıldırıyorum !Anlamıyor Musun Sen Sustukça Daha Çok Bağırıyor Umutlarım !! Sen Benden Gittikçe Daha Çok Kanıyor Yaralarım..Seni Görmemekte Tuzu Oluyor
Yaralarımın...