• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Sözü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pajero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BBFQ19MCEAEO4wv.jpg

Pişman olmamak için, elinden geleni yap. Eğer olmazsa, suçu kadere at...

Ego büyüdükçe beyin küçülüyor.

insan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı?
bu; insana bağlı...
(friendly nin avatarından aşırdım)

Birazcık su ve kepek, şu kuduz nefse kifaf; / Dünyada varsa söyle, sabaha çıkan zifaf! NFK

''Bence Tanrı'nın en nadide parçasıydım ben. Beni kırdığın için sana çok kızacak.''

Kazanması yıllar süren , kırılması saniyeler alan ve dağıldıktan sonra tekrar toparlaması için ömür gereken şeye ; " güven " denir .

"İçimin sesi de olmasa ölürüm yalnızlıktan!" Oğuz Atay

Görmeyince tükenseydi sevgiler, insan varlığı boyunca görmediği Rabbine böylesi muhabbet duyar mıydı...?

Ya günahlarımız alnımıza yazsılsaydı...

Özkan abinize sormuşlar ; Senin neren doğru?
Nerem eğriki demiş

"Hayal ettiğiniz insan olmaya çalışmak içinizdeki insanı harcamaktır." Kurt Cobain

O, rüku olmasa, dünyada eğilmez başlar, Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor! (M.Akif)

"Uçamazsan koş, koşamazsan yürü, yürüyemezsen sürün. Ama n'aparsan yap ilerlemek zorundasın." Martin Luther King

Tüketiyoruz her şeyi! Aşkımızı, güvenimizi, saygımızı, sevgimizi, umutlarımızı, hayallerimizi... Tüketiyoruz farkında olmadan kendimizi!

"Gerçek bir özgürlüğün neye benzeyeceğini hiç düşündün mü? Başkalarının yargılarından ve kendininkilerden kurtulmak." (Apocalypse Now)

Mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi
Mal da yalan mülk de yalan var biraz da sen oyalan...(Yunus Emre)

''Dünyada akla değer veren yok madem, aklı az olanın parası çok madem, getir şu şarabı alsın aklımızı. Belki böyle beğenir bizi elalem.'' -Ömer Hayyam

"Her şey bir gün düzelir. Ama bil ki canın yanmadan asla mutlu olamazsın." (Leyla ile Mecnun)

Hadi susma... Sarıl cümlelerinle yalnızlığıma ve aydınlat karanlığımı...

Sınırlarımı zorlama , Ağzına kürekle vururum.!

Ben :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bununda günün sözü olabileceğini tahmin ediyorum... Şahsi dövmemdir :blush:

l2qs8.jpg