• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Sözü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pajero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu aralar ruh halim kına gecesinde çalan şarkılar gibi; Biraz ağlak, biraz oynak..

"Kalbi kırdıktan sonra gelen özür, doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir. İhtiyaç kalmaz." - Pablo Neruda

"Sen sadece bana ne istediğini söyle; senin için o olurum. " - The Notebook (2004)

''Düşmanından çok dostundan sakın! Çünkü dostluk biterse, sana nasıl zarar verebileceğini en iyi dostun bilir.'' - Bob Marley

"Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen, hiç bir şeyin değerini bilmeyen insandır." - Oscar Wilde

gzENt.jpg

"İnsanlar her zaman kalbinin sesini dinle diyor. Peki ya kalbin sana sürekli aynı saçmalığı yapmanı söylüyorsa? " - True Blood/Tv

"Cehennemde ateş yoktur, herkes ateşini bu dünyadan kendi götürür." - Karacaoğlan

Bize çağ dışı diyorlar doğrudur; çağlar açtık çağlar kapattık. Çağlar bizden geri.

Mehmet Akif Ersoy.

"Mutlu olmanın yolunu karşıdakini mutlu etmek sanıyorduk. Yanıldık ! Çünkü ne kadar mutlu ettiysek, o kadar yalnız kaldık." - Cemal Süreya

Kadının Kafasıyla Çantası Birbirine Benzer.Çünkü İçinde Yok Yoktur...

"Yokluğunuzu hissetmeyeni, varlığınızla rahatsız etmeyin." - Bob Marley

"Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok! Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzum yok." - Şems-i Tebrizi

Bana "ben sensiz yapamam" deme. Sakın deme!
Onu dediğin an, Allah beni senden alır.
Çünkü "O" seni, benden daha çok seviyor.. .

Bana "ben sensiz yapamam" deme. Sakın deme!
Onu dediğin an, Allah beni senden alır.
Çünkü "O" seni, benden daha çok seviyor.. .

Kimseyi Allah(c.c) 'ı unuturcasına çok sevme..
Allah c.c onu istese senden alır.
"Onsuz yaşayamam'' deme, seni onsuz da yaşatır..

"Biliyorum canım yanacak ama aşık olmak istiyorum." - Gossip Girl

Tenine değil, eline dokunana git mecnun.

Leyla ile Mecnun repliği

Çan çin Çon g**te giren şemsiye açılmaz

Bir Çin atasözü

"En iyi dost sessizliği paylaşandır." (Hayatımın Rolü)

"Bir gün benden şikayet ettiğin ne varsa, özleyeceksin..." - Özdemir Asaf

“İki seçeneğin var, ya kal ya gitme. |Özdemir Asaf|”

Hayatta saadeti yapan şeyler çok küçük parçalardır. ''Bir iyilik, bir gülümseme, tatlı bir bakış, iyi bir dilek... Aslında mutlu olanlar, bu küçük şeylerin huzuruna varmış olanlardır.''

Bernard Shaw

"Sabahlari daha cok severdim, eger daha gec baslasaydi." - Garfield

Başkalarını azarlar gibi kendini azarla, kendini affeder gibi başkalarını affet. ~Çin Atasözü

Kalbinle, mantığın arasındaki kavgayı durduramıyorsan, mantığını durdur. Çünkü kalbini durdurursan, her şey durur. [Emre Tuncer]