uA23uA
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
Aceleyle yazdım onu şimdi gelin bakim ifadenizi alım![]()
müdürrrr sıkıntımı var

Aceleyle yazdım onu şimdi gelin bakim ifadenizi alım![]()
Al ifademi:
Bunu mu istersin? -> :mrgreen:
Yoksa bunu mu? -> :tt2:
Bu da olabilir(Dikkat, bağlaç var!) ->:dirol:
Hangi ifademi almak istersen buyur.
Not: Kimse şu çok kötü espiriyle ilgili olan karikatürü paylaşmasın, yakarım! :devil2::biggrin:
Sen varsan ne sıkıntısı oda nedirmüdürrrr sıkıntımı var![]()
![]()
:clap:
--- Mesaj Güncellendi ---
Sen varsan ne sıkıntısı oda nedir![]()
![]()
--- Mesaj Güncellendi ---
Sen varsan ne sıkıntısı oda nedir![]()
![]()
Pastırma dediğin ne dirki müdür kamyonla yıkıyım evin önüneyürü be Keke kim tutar seni Adamın kralısın kralı ( nerde bizim pastırma![]()
Kabul et yapılabilecek es kısa espiriyi yaptın yahuBilgisayar başında güldüğünü biliyorum, tamam mı?![]()
![]()
Kabul et yapılabilecek es kısa espiriyi yaptın yahu![]()
Günün Sözü :huh:![]()
Bir kadını ağlatmak çok zor değildir aslında kadınlar her şeye ağlayabilir bir filme, bir şarkıya, bir yazıya... en az erkekler kadar yani! ama bir kadını yürekten ağlatmak zordur. eğer bir kadın yürekten ağlıyorsa, ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir. ama o yüreğin değerini bilememiş olacak ki ağlatan, gözünü bile kırpmadan teker teker batırır iğnelerini yüreğe!Ağlamak kadının tuzağıdır.
MEVLANA
ağlama değmez hayat bu göz yaşlarınaBir kadını ağlatmak çok zor değildir aslında kadınlar her şeye ağlayabilir bir filme, bir şarkıya, bir yazıya... en az erkekler kadar yani! ama bir kadını yürekten ağlatmak zordur. eğer bir kadın yürekten ağlıyorsa, ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir. ama o yüreğin değerini bilememiş olacak ki ağlatan, gözünü bile kırpmadan teker teker batırır iğnelerini yüreğe!
Sıradan bir aşktı senin ki, sırada kim varsa aldın içeri...