Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yitirdigin herseyde kazandigin birsey vardir. Kazandigin herseyde biraz yitirdiklerin. Bu yüzden birileri ısınıp dururken dinmez üsümelerin. Hayat karsina nasil çıkarsa çıksın seni ne kadar yıpratırsa yıpratsın sakın vazgeçme ve unutma!Eger Hayallerin Olmazsa Birgün Başkasının 'hayali' Olamazsın....
Playstation oynarken yanıma gelen ver yerine oynayayım diyen çakal çocuk gelirsin olm sırat köprüsünü geçerken karşılaşırız yani.Al geç yerime demezsem namerdim.
O beden testisi ab-ı hayatla(hayat iksiri/ölümsüzlük suyu) dopdolu, bu beden testisi ise ölüm zehiri ile. İçindekine bakarsan padişahsın, kabına bakarsan yolu yitirdin. "Hz. Mevlana"
Eğer '9' canlı olsaydın bile En çok '8' kez kaçabilirdin ölümden Bil ki '7' düvele sultan olsan dahi Yerin '6' mekan olacak sana En fazla '5' metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın '4' açsan da gözünü Bu dünya '3' günlük dünya Azrailin yanında '2' kat olup yalvarsan da Elbet '1' gün öleceksin İşte o zaman her şey '0'dan başlayacak
Bazen karsimiza erken çikmis insanlari yolun bir tarafina iterken bir gün dönüp onu deliler gibi arayacagimiz aklimizin ucundan bile geçmez. Ama hayat her zaman cömert davranmaz bize aksine çogu kez zalimdir. Erteledigimiz zamanin , yasanmadan yiprattigimiz dostluklarin ,savurganca yasadigimiz asklarin hazin hatirasiyla kaliriz bir gün yapayalniz . Arkani dönüp baktiginda ya olmasi gereken yerde degilsindir,yada olmasi gerekenler yaninda degildir...
Her baslangıç bir son,her son bir başlangıç...Kaybetme kaygısı,terk edilme korkusu ve meydan okurcasına sevme duygusu...Aşk tanım kabul etseydi sadece şunu yazardım:Zıtlık
Seninle yaşlanmak istiyorum. Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyim istiyorum. Benim olduğu kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum. Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım.
Yani şimdi
Gözleri sana benzeyen bir kızım olmayacak mı
Yanı simdi baskaları mı sevecek seni
Ben saçlarını okşadığım zaman
Ellerın öksüz kalırdı
Şimdi gidiyorsun git!