Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim okulumda okudun
Kaldın bütün derslerden
Kanaat notum da kurtarmadı
Eylülde geldin olmadı
Sınıf tekrarında yine denedik
Yine kaldın
Atıldın
Ne yaptıysam uzak tutamıyorum ki
Dışarıdan bitiriyorsun beni
Her gönül bir tek sevgiliye dönüktür aslında.Lakin kıblesi yanlıştır.
Bulduğunu sandığı şey gerçekte aradığı değildir.
Kimisi gül yüzlü bir güzele meftun,kimisi bir ceylan bakışlıya mecnundur.
Bazısı dünyaya kanmış,bazısı mala mülke aldanmıştır.
Oysa her biri aslında bir SEVGİLİ tarafından sınanmıştır !
Depresyon kadınlarda şöyle ilerler;
Bunalım... Bunaalım... Bunu alım... Bunu alayım... Bunu da alayım... Bunu al bunu... Al bunu da... Bunu da bunu da... ))
Erkeklerde şöyle ilerler;
Bunalım... Bunalımdan çıkayım... Bununla çıkayım... Bununlada çıkayım... Hepsiyle çıkayım... ))
Kapındayım...
Ne gövdemi ayaklarının altına serecek
ateş var yüreğimde
Ne de cebimde sorular
Sevmeyi arayan yorgun gönlümün,
Sessiz ama arzulu çekiştirmesinin
peşinde
Cam kırıklarıyla geliyorum sana.Belki bir günlük belki bir saat belki...bilemiyorum.Zihnimden geçenler bana ait değil artık.Hepsini bıraktım,bir kaldırım taşının soğuk yüzüne.Sen istersen öylece kal olduğun yerde.Her zamanki gibi haylaz,hırçın bakışlarını üzerimde bırakarak.Gitmeni hiç istemezdim aslında,kalmanı şimdi hiç istemediğim gibi..Bende kalmayacağını bile bile geliyorum sana.Yüreğimin bir kenarına iliştirdiğim hüzün yağmurlarına eş olsun diye,güz yangınlarını da beraberinde getiriyorum..
Tecavüzden sonra "zevk aldın mı?" diye sormak nasıl abesle iştigalse,
Gidişinin ardından aylar sonra arayıp "nasılsın, ne yapıyorsun?" diye sorman da o kadar abesti işte...
Uyuz bir itin kasığındaki pire kadar mutluyum.
Ve başını çöpe soktuğu için kıçı açıkta kalan bir kedi kadar tetikteyim..
Tut ki mutluyum, tut ki yıkıldım, sana ne!
Yok hayır aksini iddia etmiyorum şuan, seni hâlâ aynı tonda seviyorum. Nasıl mıyım? Ne yaparsın işte, sana dair hatıralardan geçinip gidiyorum!
Gitmek, her aşkta farz oldu ya ona yanıyorum !