Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Canımdaki her nefes nefesine eklensin, içimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gönlüm varlığınla renklensin, sen benim gönlümde yaşadıkça özelsin!..."
Gözlerinde sakladığın hüzün, iki satırlık sohbet ve bana ve sana yine yanlızlık... Bilmem kaç dilde nasıl anlatılır ÇARESİZLİK.. Sen, ben, biz. Gözlerimiz anlattı iki satırlık sohbette. Git dersem kabalık, kal desem yüzsüzlük. Ama sen yinede GİT..(ME) desem kalırmısın..? Bir kahve içimi yanlızlığımla.. İyisimi sen yine bildiğini yap.
"Bildigimizi zannetmemiz ögrenmemizin en büyük düşmanıdır..."DR.C.BERNARD
"Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz". KIZILDERİLİ ATASÖZÜ
"Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler." (OSCAR WILDE)
"Yaşamı anlamaya başladığın andır durabilmek ayak üstünde... Sorun bu zaten ... Başkasıyla olmak, başkasının olmak değil. Kendi başına başkasıyla, başkasıyla kendin olmak..." (?)
Bakma öyle iyiyim ben !
Geceleri kalkıp kendime günaydın diyorum,
çayımdan ısırıp ekmeğimden içiyorum..
Yıldızların arasındaki güneşe iyi geceler falan diyorum.
Üzerimden çıkardığım sessizlik kokan kirlileri bulaşık makinasına diziyorum.
Niye öyle tuhaf bakıyorsun ki iyiyim dedim ya!
Sen gittiğinden beri çok iyiyim !...
Yavuz Sultan Selim Han döneminde Osmanlı saraylarına Bizans tan büyük bi kasa şeklinde hediye gelir... Hediyeyi açarlar birde bakarlarkii kasadan insan dışkısı çıkar Bizans ın büyük edepsizliği ve bunun karşılığı olarak Osmanlı padişahı Yavuz Sultan Selim Han derkii sizde onlara hediye olarak Türk lokumu gönderin der... Tabii Bizans yaptıkları edepsizliği bildikleri için devamlı tehakkuz haldedirler yani onun karşılığının geleceğini biliyorlar... Ve nihayet Osmanlı nın hediyesi Bizans a ulaşır herkes acaba bu kasanın içinde ne var diye merak içerisindedir Bizans imparatoru kasayı açtırır bide bakarlarkii Türk lokumu etrafı çok güzel bi koku kaplar tabii Bizans hala şüphe içerisindedir Bizans imparatoru yanındakilere lokumu tatdırır zehirli filanmı diye ama mis gibi enfes Türk lokumudur.. Türk lokumunu yedikten sonra kasanın en alt tabakasından Yavuz Sultan Selim Han mühürlü bi not çıkar.. Ve notta aynen şöyle yazıyordur...
"HERKES KENDİ YEDİĞİ ŞEYDEN İKRAM EDER..." Yavuz Sultan Selim Han