• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Sözü

Üzülmüyorum bir gün diner elbet gönlümdeki derin sızı,hep hayırsız değil ya bu insanlar,bir gün benı de bulur hayırlısı..

Hepiniz "Kaptan" oluyorsunuz,
Söz konusu "Dümen" çevirmek olunca.

Bir de dünya yuvarlak derler,madem öyle gidenler neden hiç geri dönmediler

Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.

Hani iftar vaktine yakın susar ya insan,yokluğun o denli yakıyor beni,söyle ne zaman okunur burda ezan,bir yudum su gibi özledim seni:(

Benim de aklıma efsanenin bugünkü su hülyaları geldi

Öyle bir çık ki karşıma
''Her baktığımda ilk defa görüyormuşum gibi, az kalsın ölüyormuşum gibi''
hissedeyim seni.

Edip Cansever

Suuuu :D.

İftar öncesi susuzluğum​ gibisin.
İçsem kanacak gibiyim,iç​mezsem yanacak gibi...

Niko

İftara çok var mı? :D

Hakikaten ya. Bugünde film çekimleri vardı rize'De set ekibinin hepsi ya su yada sigara içiyor. Bizde iki üç repilikle oynuyorz :)

Bir pilotu sol baş parmağından, bir yazılımcıyıda kravatından tanırsınız:confused1:

Sevgi basittir, karmaşık olan insandır. Sevgi güven verir, insanlar aldatır.
Sevgiye her zaman güvenilir, insanlara asla!..

Dün çimen benim ayaklarımın altında idi, bugün üstümde bitiyor. Görüyor musun? Toprak günahlardan başka herşeyi örtüyor.

{Mevlana}

Onunla göz göze gelince konuşmak istemezsin. Çünkü o an susmak; gözlerine doya doya bakmak için en büyük fırsattır..

Bizde kardeşlik Facebook'ta sol alt köşede değil.. Bedende sol üst köşededir...

‎- Kelebek misalidir aşk; Anlamayana ömrü günlük, Anlayana bir ömürlük !

[MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] özel mesajlar :D..

sen bir matematik denkleminde bilinmeyensin,
Seni yanlız bırakarak çözeceğim.

Üşümek varsa bu sıcağın yokluğudur, Karanlık varsa ışığın yokluğu. Eğer her yer karanlık ve sen üşüyorsan işte bu o'nun yokluğu.

Mey biter saki kalır, her renk solar haki kalır. Diploma insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik; baki kalır.

İnsanlar çok değişti; dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra, beşi de yerinde mi diye parmaklarını saymak zorundasın.
Tolstoy

"Her şeyini paylaşıyor, dağıtıyor. Tebessümü kimseden esirgemiyor. Ne var ki fikirleri tehlikeli." The Message... Çağrı

Özlemin tarifi yok, kim ne demişse sebebi çaresizlik​. Yanımdayke​n bile sana doyamazken​, nasıl anlatılır ki sensizlik !

Sigarayı bıraksam diyorum, tamamen sana başlasam? Böyle çok yavaş ölüyorum...