• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Sözü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pajero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fukara'ya evine hırsız girdi demişler; - Üzerine kilitleyin kapıyı açlıktan ölsün İ.ne demiş :D

İnsanın kendisindeki noksanı bilip anlaması, olgunluktan ve ileri üstünlüktendir.

Nedense sonra farkına varıyor insan ayağına takılan taşları yoluna kendi döşediğinin...

Günün Sözü : Söz bir daha yapmıyacam :P

Bir yerde kucuk insanlarin buyuk golgeleri olusuyorsa, o yerde gunes batiyor demektir...

Sen ve Ben göz yaşıyla ıslanmış hamırdanız,
Rengimize baksınlar,kandan ve çamurdanız,
Akrebin kıskacında yoğurmuş bizi kader,
Aldırma bu Dünya böyLe gelmiş böyle gider... N.F.K

'' Gitmekle gidilmiyor ki... Gitmekle gitmiş olamazsın; gönlün kalır, aklın kalır, anıların kalır.''(Cemal Süreya)

İyi kararlar tecrübeden kaynaklanır. Tecrübeler ise kötü kararlardan...

"Samimiyet"in ne olduğuna dair şu ana dek henüz hiç kimse yeterince samimi olmamıştır belki de

---------- Post added at 13:59 ---------- Previous post was at 13:57 ----------

insan hakkında lanetlerin okunduğu bir yerde bu insanın hayır duada bulunması insanlık dışıdır

Ömrüm Ağaç DaLında SavruLan Bir Yapraktır,Ne Kadar Genç OLursam OLayım Sonum Kara Topraktır.

Necip F. Kısakürek

Kendi gazozuma ilaç atıp , hayallerimin ırzına geçmişliğim var !

Kendisini memnun ettiğin zaman sende olmayan şeylerle öven kimse; kendisini kızdırdığın zaman da seni, sende olmayan şeylerle kötülemeye kalkar.
İmam Şafi

Aşık odur ki, Allah'tan aldığı aşk emanetini Allah'a verir.
Aşk mezhebinde her şey yüce Aşk'a kurbandır.

Unutamıyorsan umursama; çünkü hayat değil, sen hayatı üzmelisin.İşte bu yüzden altını çizdiklerinin bazen üstünü çizmelisin !

Kendimi her zaman mutlu hissederim. Neden biliyor musunuz ? "Çünkü kimseden bir şey ummam. Beklentiler daima yaralar". William Shakespeare

"Kimsenin umudunu kırma! belki de tek sahip olduğu şey odur.." (J. Christophe)

Mutsuzluk veriyorsan , git ... Git ki ... ardından ; bıraktığın mutluluklar seni aratsın .

Yaşamak ne güzeldir be sevgili...
Sevinerek, severek, sevilerek, düşünerek...
Ve o vaz geçilmez sancılarını duyarak hayatın...

Yılmaz Güney

Kafam İSTANBUL sokaklarından daha karışıktır BENİM,
Kendine bir sokak BUL ve uyukla orada SEVGİLİM.. .

VaLe

Önce, büyük büyük düşündüm;
Sonra büyük büyük yaşadım.
Ne varsa, onlar aldı.
Şimdi bana küçük bir ölüm kaldı.

Özdemir ASAF

“ Ey düşmanım sen benim ifade ve hızımsın,/ Gündüz geceye muhtaç, bana da sen lâzımsın.” necipfazil

Belki de tek sorunumuz;değil üzülmeye,üzerine düşünmeye bile değmeyen insanlara kalbimizin değmesidir..

Ölüm isteğini at !
Vazifedir bu hayat !

Necip Fazıl KISAKÜREK

Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK'i vefatının 28. yılında Saygı,Özlem ve Rahmetle anıyoruz...

Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir.

Mencius