• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Sözü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pajero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Google'da "Mustafa" yazıldığında Ceceli, Mustafa Kemal Atatürk'ten daha önce çıkıyor. Evet gerçekten bir şeyler "Eksik" gidiyor...

"Arza hacet yok halim sana ayandır. Dile gerek yok sessizliğim sana beyandır. Söze lüzum yok suskunluğum Sana kelamdır"

İnsanları kaybetmek için sihirbaz olmayın. Kazanmak için melek olmaya çalışın....

Çocuk olsam yeniden.. Bir tek düştüğüm için acısa içim, Ve kalbim; çok koştuğum zaman çarpsa sadece..

"Bu aralar yine çok abur cubur konuşuyorsun, pişmanlayacaksın iyice. Biraz dediklerine dikkat etmelisin..."

Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun?
''Seni seviyorum'' sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek.

Empati yapmayı severim! Bana aşık olanların yerine geçip kendime bakıyorum da; gerçekten doğru bir tercih yapmışlar.

“Dünyanın en zor şeylerinden biri, herkesin düşünmeden söylediğini, düşünerek söylemektir.”
-Alain-

"Ya öğreten, ya öğrenen, ya dinleyen ya da ilmi seven ol. Fakat sakın beşincisi olma"

HZ.MUHAMMED(sav)

Asal sayıdır yalnız insan... "Bir"den ve "kendisinden" başka kimselere bölünmez!...

Seni öyle güzel büyüttüm ki düşlerimde.Seni o kadar sıcak tuttum ki gönlümde.Seni bitiremedim sevdamda.Ama bir gün anladım ki sen benim ‘KÖTÜ KADER’imdin.Çünkü aklımdaydın.YANIMDA değildin…(Nuri ALÇO)

Son ödeme tarihini unuttuğumuz fatura gibiydi aşk! Senin gözlerini kesmişlerdi, her yer karanlıktı... Benim gözyaşlarımı kesmişlerdi, artık akmıyorlardı! Borçluyken yakaladı aşk bizi... Bizim suçumuz yok! Ayrılık çok erken icraya geldi...

'' Bir kadının güzelliği, ancak sevmeye başladığı zaman meydana çıkar.'' (La Bruyere)

"Birileri arkanızdan konuşuyorsa, onlardan öndesiniz demektir".

Hayatınızda denge sorunu varsa etrafınıza dikkatlice bakın; muhtemelen birini yanlış bir yere koymuşsunuzdur.

'' Gitmekle gidilmiyor ki... Gitmekle gitmiş olamazsın; gönlün kalır, aklın kalır, anıların kalır.''(Cemal Süreya)

Dumansız hava sahası istiyorsanız, Dertsiz hava sahası gösterin bize. Keyfimizden değil kederimizden içiyoruz herhalde !

Başkalarının kibri,ancak kendi kibrimize ters düştüğü zaman hoşumuza gitmez.(Nietzsche)

"Okşayan elin kıymetini bilmeyenler, tekmeleyen ayağı öperler".

Hiç, bir düğme olmak istedin mi şu hayatta doğru söyle? Ben istedim işte. Sırf iliklesinler diye seni bana...

'' Benimle savaşma. Çünkü kazanırsan, kaybedersin .'' (H. Günay

Hayatımda, hep ''çok şey'' sandığım insanların “hiçbir şey” oluşunun yükünü taşıyorum...

Acayip bir yeteneğim olduğunu keşfettim....İnsanları gözümde büyütebiliyorum.

Tam unuttum dersin, karşına çıkar tebessüm eder ve yine bağlar seni kendine.. Yine inanırsın; yalan olduğunu bilsen bile .

"Öyle insanlar vardır ki; Lağıma düşseler, lağımı kirletirler."(Necip Fazıl Kısakürek)

İki tür nokta var; Biri önüne ve ardına bakar, Biri ardına bakmaz, Ardını noktalar.[ÖzdemirAsaf]

'' Aşk bazen yeni çıkan bir filmin fragmanı gibidir. Görebileceğin tüm güzellikler yalnızca tanıtımda verilir.'' (D.Noel)

Çok kadın hiç kadındır oğlum yalnızlıktır sonu..
Bir bar filozofu.. Teoman - Zamparanın ölümü

"Öğrendik ki, İki şey asla terketmezmiş insanı: Biri yanındaki ana, diğer kalbindeki yara."