• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Sözü

Ağlamak için gözden yaş mı akmalı?
Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı?
Sevmek için güzele mi bakmalı?
Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı?
Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır?
Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı?
Hırsızlık; para, malmı çalmaktır?
Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı?
Solması için gülü dalından mı koparmalı?
Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı?
Öldürmek için silah, hançer mi olmalı?
Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz mı?

Büyük adım atmaktan korkmayın, uçurumu küçük sıçramalarla geçemezsiniz.

Az şey bilirsek, bir şeyin doğru olduğuna emin olabiliriz. Bilgi arttıkça şüphe de artar... (Goethe)

Dudaklarında hangi alkolü barındırıyorsun, gülüşün sarhoş ediyor beni...

Sonsuz yaşayacakmış gibi öğrenin, yarın ölecekmiş gibi yaşayın.
Mahatma Gandhi

Mütevazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie

Hayatta sadece başarısız insanlar yalan söylerler. Çünkü tek başarabildikleri şey yalan söylemektir...

Bırak...sorma! Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın ..Aşk de, nefret de ne dersen de.. Ben bile bilemezken bendeki vazgeçilmezliğinin sebebini ...Bırak sözcüklerin kafası karışmasın

Gerçekten seviyorsan eğer, uzaklık gözünü korkutmamalı. Çünkü asla unutma, yanındayken bile uzaktı bazıları - Adam Fawer

:) Adam haklı :)

Göğsümde açtığın yaraya elimi koyarak sakladığımı düşünme. "Eyvallah" diyorum sadece...

Ne güzel şeydir şu ölüme terfi etmek, koca bir ömrü seninle geçirdikten sonra. Ne denli acı verici intihar şeklidir şu yaşamak, seninle olamadıktan sonra..

Kadınların en büyük özelliği nedir biliyor musun?
Seni sen yapan özelliklere aşık olup sonra onu senden almak istemeleridir.

"Büyük işlerin içinde namus aramak yanlıştır.. Namusun içinde büyük işler aramak kadar."

ÖZDEMİR ASAF

Elif gibi yalnızım...
Ne Esre'm var, ne Ötre'm...
Ne beni durduran bir Cezm'im, ne bana ben katan bir Şedde'm...
Ne de elimi tutan bir harf...
Ne anlam katan bir harekem...
Kalakaldım sayfalar ortasında.
İşte ben gibi, sen gibi...
Bir okuyan bekledim,
Bir hıfzeden belki...
Gölgesini istedim bir dostun ''med'' gibi...
Sızım ''Elif'' sızısı...

Ne olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam? Bakma sen yanlış demiş eskiler, Kendi kendine konuşana deli değil, yalnız derler..
Cemal Süreyya

Güzel söz bence... :)

Gözlerinin kalbime doğduğu günden beridir; kelebekler göç eder içime.
Bir hüzün değerse de gözlerime, aldırma sen. En fazla bir busen kadar
kısa sürer bu hüzünler

"Harp ilan edildiği anda Türkler nasıl oluyorsa hemen birleşip, tek bir vücut gibi oluyor. Bu yüzden mağlup olmuyorlar"

lisedeyken, ingiliz bir generalin günlük notu olarak okumuştum.

”Bizler eceli ile ölmeye karar verenler, kurşunla ölenlerin şeferine içiyoruz.”

Felaketler karşısında dayanıklı durmak ve kader diyerek eğilmemek, kahramanlıkların en büyüğüdür.

Fenelon

Giyinmeye çalışırken sözlerimi, dilimden aşağı dökülüyor cümleler... Bahtıma sükût düşüyor, susuyorum...

Kul hαkkı değil, Yαr hαkkı derler bunα.. Etmiyorum sevgili, çünkü Helal/in olamadım !...

kızıp durdum sana kızan, çaTık duran kaşlarıma.. .

coşkunuygun

Başarı, istediğini elde etmek, mutluluk ise, elde ettiğini sevmektir.
Brawn

Allah’a inan ama asla kendine Müslüman olma! Başkasının gözüne batan kürdanı, kendi gözüne ağaç dalı girmiş gibi hissetmeye çalış!