• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Sözü

İllâ görmek için mi beklenir güzel günler ? Beklemek de güzel ...

İnsan, bir ilmi öğrendikçe kusurunu daha ziyade anladığı zaman alim olur...

İmamı Şafi (r.a.)

benibirbenbilirim_usrnr.jpg

Bir sabah dünya boşken kalkıp sordum kendime: neyin var taşınacak?

Şu kırık dal sesinden şu tökezleyen ırmak gürültüsünden başka

Neyin var sen gidince aklı sende kalacak​

images

Zalime de aşık olunurmuş meğer.. Zulmün buncası hangi gönle değer? Varlığınla yokluğun bir olacaksa eğer; dönme sevgili, bu kadar acı herkese yeter…​

Defolu caddelerde ihraç fazlası sevgilerse senin payına düşen, senden önce öpülmüş dudaklarda sana dair cümleler aramayacaksın!..

Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin...

Sen, benim anılarla bitip giden, rüyama hiç bir zaman ses vermeyen doğamsın. Utanırım, söyleyemem yaşadığım yalnızlığı, kelimeler yetmiyor ki , bu mu sevda dedikleri...

Markete girdim, "çilekli link var mı" dedim, "linkleri görebilmek için üye olmalısınız" dedi...

:D:D

Bugmenot yemiyormuş. :D

Bir söz daha yazalım...

Susadım aşkına bir bak ardına...

E ne var bunda? :)

Bugmenot her sitede işe yaramıyor, o bakımdan dedik herhalde. :D

Ben hafif sarsintilarin kizi degilim en ufak sallanista enkazlar yaratacak depremlerin kiziyim ya hep yerle bir olmali gectigim yer yada hic sallanmamali .ben esen meltemlerin kizi degilim ya kasirga olmali savurmaliyim her yeri yada hic bilinmemeli varligim.sigara atesi olmamali yanginim ya kul olmali her yer ya da hic olmamaliyim.kucuk asklar bana gore degil ben buyuk kalplerin attigi kalpteyim.ya yasamaliyim sevginin en yucesini.yada silmeliyim hic olmamiscasina...!

"Hayatı; gözyaşlarınla ödüllendireceğine,gülücüklerinle cezalandır..."

"Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür..."

" Ağlamak uğradığımız felaketlere karşı vücudumuzda kalan son gücün çığlığıdır.Ağlayamadığımız zamanlar, bizde o gücün de yok olduğu zamanlardır ki, onun yerine geçen etkili sessizlik, en şiddetli acının oluşturduğu göz yaşlarından daha yakıcıdır."

"İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettigini, payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür..."

Birgün Bakırköy'de düşünen heykelin karşına geçip diyeceğim ki; "Abi hiç birşey düşündüğün gibi değil." :))))

İnsanda yok ise 'Edep' neylesin medrese, mektep! Okusa Alim olsa yine merkep, yine merkep..!
[ Necip Fazıl Kısakürek ]

"Gözlerimin içine bak. İhtiyacın olan tek ayna benim." (The Cooler)

---------- Post added at 19:06 ---------- Previous post was at 19:05 ----------

"Kendin olmak seni daha mutlu eder. Benzemek istemediğin insanlar gibi olmak için niye uğraşasın?" (Stardust)