• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Sözü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pajero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir kız bir erkekten güzel bir gelecek ister.. Bir erkekte bir kızdan güzel bir geçmiş ister

Hiç kimse duymak istemeyen biri kadar sağır olamaz...Shakespeare

Birini unutmak için yaptığın bütün uğraşlar onu daha da mıhlıyor aklına. Ve sen unutmadıkça o asla dönmüyor hatta bazen haberi bile gelmiyor

PuCCa

...

"Hep nefis çıkar karşıma ölüp ölüp dirilsem ,
İnsandan kaçmak kolay,
kendimden kaçabilsem !.."

Necip Fazıl KISAKÜREK

Gelişmemiş bir beyine karmaşık bir bilgiyi sokmak huniden karpuz geçirmeye benzer. (Söz kendi üretimim :D)

Sen neye hazırsan, o da senin için hazırdır.

Çok kadın hiç kadındır oğlum yalnızlıktır sonun :)

Aşk, yepyeni kalabilen eski bir masaldır. H.HEİNE

Yaşananı "YAŞANMAMIŞ" saymam Sayanlarıda SAYMAM...

bir insanı neden sevdiğiniz sorusuna cevap veremiyorsanız, onu gerçekten seviyorsunuzdur.

"Şiddetle başlayan hazlar, şiddetle son bulurlar. Ölümleri olur zaferleri. Öpüşürken yok olan ateşle barut gibi." (Romeo + Juliet)

''günün adamı değil hakikatın adamı ol!'

"İnsan, kalbinin içinde mantık arayan avanaktır." (O Brother, Where Art Thou?)

Yalnız 'biri' olsun isterken, 'yalnız biri' oldum istemeden..

Rıza tohumunu kalbe ekip, şükür suyu ile sularsan! Tattığın çoğu şeyin adı "mutluluk" olur

Su gibi olmalıyız. Her şeyden aşağıda, ama kayadan bile kuvvetli...

Veren de 'O', alan da... Nedir senden gidecek? Telaşını görenler,Can senin zannedecek . . NFK

'Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atıN .. İnsanlar görsünler ki padişah olan Kanuni Bile bu dünyadan eli boş gitmiştir.. Kanuni !!

Soracaksınız,yaşamak için ne yaptın?Söyleyeyim; gün be gün yaşadım.O anı yaşadım, yaşadım dediğim her anı.Sonrası biraz pezevenklik çokça da asalaklıktı' Rigaut

Bir dakika sonrasının bile belli olmadığı şu hayatta fırıldaklık istemem

Muhsin YAZICIOĞLU

Antidepresanlar, seni sevmeyen bir sevgiliyle olmak gibi. Ona ihtiyacın var, yanındayken mutlusun sonra bağımlılık ama seni sevmiyor

PuCCa

Yanlışlık fare deliğinden geçer, doğruluk kapılardan sığmaz.

Bernard SHAW