• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Sözü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pajero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
“Dün öldü bugün can veriyor yarın ise henüz doğmadı. Zamanınızı bu açıdan görün ve faydalı iş yapın.” BİŞR-İ HAFİ

uzak mesafelere ulaşmak,yakın mesafeleri aşmakla mümkündür(İ.Gazali)

karanlığa küfredeceğine bir mum yak(konfüçyüs)

sopayla kilime vuran kilimi dövmez tozunu silkeler(mevlana)

Henüz layık değilken tomurcuk kadar aşk'a, kim vaad eder sana gül bahçesini benden başka ... Ç(alıntı)

"Yaşlanarak Değil,Yaşayarak Tecrübe Kazanılır.Zaman insanları değil,armutları olgunlaştırır..."

“Çok kolaydır insanların acıya duyarlı davranmaları. Ne zordur düşünceye duyarlı olmaları?” OSCAR WİLDE

ne kadar söylersen söyle senin bıldigin karsındakinin anladıgı kadardır

Facebookta siyaset yaparak "aykırı" yada "aydın" olduğunu zannedenlere, bir sosyal paylaşım
platformunu siyaset meydanına çevirmeye çalışanlara sesleniyorum...Video
yada fotoğraf paylaşmak kolay, Sıkıyorsa kitap okuyun !!!

“Başkalarının yolunda yürüyenler ayak izi bırakamazlar.” BRAUNON

ask elma yemekle baslar ayva yemekle biter

''Sadece aptallarin ciddiye alindigi bir dunyada yasiyoruz. O halde “beni anlamiyorlar”diye uzulmek niye?" (Oscar WILDE)

Büyüyünce anlayacaklarımı, şu an zaten anlıyorum.. .

öyle öfke duyuyorum ki sana anlatamam.seni bin parcaya bölsem hırsımı alamam,ama bir parcan kaybolursa yasayamam

Başkasının haline bakıp üzülme, senin haline bakıp kıskanan çok kişi vardır.
RUSSY RUBUTİN

Biz Dünya’yı değiştirmek için yola çıktık olmadı; dünyayı değiştiremedik ama Dünya da bizi değiştiremedi...

Eğer sevdiğin kişi seni sevmiyorsa ve 'başkasıyla mutluysa', Sevmek; Sevdiğinin baskasıyla mutlu olduğunu kabullenmektir ...

Victor Hugo

:)İyi olduğunuz için insanların size adil davranacağını beklemek, vejetaryan olduğunuz için boğanın size saldırmayacağını düşünmek gibidir...:yes:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben yokmuşum gibi yaparsan eğer , hiç olmamışsın gibi davranırım '
kıvranırsın..

bizleri eskiler tanır,yeniler örnek alır

Zaten Günün Sözü konusu vardı.Bu yüzden yeni açılmış olan konuyu eskisiyle birleştiriyorum..