_X_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,545
Dünya; kötülük yapanlar değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir!
Albert Einstein
Albert Einstein
‎"Tanrı sizi korusun, bizi Allah korur.."
Necip Fazıl KISAKÜREK
İslamiyet Avrupa'dan gelse Müslüman olacaksınız ! NFK
Allah sizi korusun, Bizi Tanrı korur
Rahman Daburda
--- Gönderi Güncellendi ---
Ne kadar düşüncesizce söylenmiş bi söz. Avrupa nın iyi yönlerini alalım biz. Ne zaman hristiyan olduğumuzu gördünüz
Nuh'un Gemisini yapanlar amatördü,
Titaniği yapanlar profesyonel..
Kuldan belâ gelmez
HAK yazmadıkça,
HAK belâ yazmaz
KUL azmadıkça..
O sözden nasil o anlami cikardin anlayamiyorum...Kimisinin belasını veriyor, Kimisinin imtihanını.. Kime hangisini verdiğine ise Müslüman olanlar karar veriyor.
(O, iyi adam Allah imtihan ediyor, Öbürü, kötü adam Allah belasını veriyor!)
Bu kadar saçma işte hepsi..
Günün sonunu en iğrenç espirim ile getirip yatıyorumcahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur
Kimmiş o kral?Birileri demiş öldü, şimdide söyleyin(yazsınlar) kral geri döndü
Hayırlı cumalar.
Yine ufaktan uyarı gelecek alakası mesajın yüzünden dikkatEdepli edebinden susar edepsiz ben susturdum zanneder.
Kimin söylediğini bilmiyorum ama gerçekten çok sevdiğim bir sözdür.Özelliklerle günlük yaşantıda gözü kör appleda maaşsız çalışan birileriyle çekiştiğim zaman nasıl olsa onlar için ois in diyafram değerinin kablosuz şarjın hiçbir anlamı yoktur apple logosu olsun yeter.
Eeeeh ne diyeyim artık sevdiğim sözü neden sevdiğimi yazdım burası yeri değil asıl yeri şurası diye yazabilirsiniz alakalı alakasız mesajmışYine ufaktan uyarı gelecek alakası mesajın yüzünden dikkat
Böyle gidersen uçacaksın diyorsun yaniKelebekleri tanımak istiyorsan, birkaç tırtıla katlanman gerek.