Günün Sözü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pajero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
"Bir ülkede en çok hangi takımdan nefret ediliyorsa o ülkenin en büyük takımı odur.!" Diego Armando Maradona

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Maradona uyuşturucu'nun dozunu fazla kaçırmış. :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Canımı acıyorsun, sana sorsalar hiç bir şey yapmadın. Bana sorsalar söküp kaburgamı aldın. Nefes aldığım yalan, ciğerlerimi oyuyorum, kalbimi suçluyorum, ellerime kızıyorum. Kabul ediyorum, sen beni en aptal anımda yakaladın, sen beni gözlerine bakarken yakaladın. İfadem yüzümdedir, canım demek dilediğinde gel ve al!

ö.s.ö

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Bazı aşklar vardır hep kalbinde izi kalır ne zaman parça çalsa hep onu hatırlatır boşver değmez dersin içinden olmaz yapamazsın sonra göz pınarların dolmaya başlar parça bitince silkilirsin kendine gel oğlum o seni sevmiyor dersin aradan 5 dk geçer ve yine hikaye başa sarar...
(İ.Y)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Temiz bir vicdan kadar yumuşak hiçbir yastık yoktur.

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
İnsanı en çok kendi mevsimini terkeden
"Sahte karlar" aldatır..

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Allah, der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım... ve ekler , o'nsuz yaşayamam deme, seni o'nsuz da yaşatırım... ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.. aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte.. olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.. en garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın.

Mevlana

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
“Beni öyle bir yalana inandır ki,ömrümce sürsün doğruluğu.” Özdemir Asaf

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
"Müslümanları tanımadan önce Kuran-ı Kerim'i tanıdım,
Eğer önce Müslümanları tanımış olsaydım, müslüman olmazdım."

Yusuf İslam

EhemmiyetsiZ

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Yusuf İslam

Bence böyle bir cümleyi ancak bir salak kurar. Çünkü müslüman demek dinini tam uygulayan demek değil. Dininin gereklerini tam yapana mü'min denir. Bir mü'min e bakan insan da o dine bağlanma değil aşık olur. Güzel ve makamında okunan bir ezan sesi bile islam dinine geçmeyi sağlayabilecek kadar mükemmel bir dindir. Bu tabiki iman edenleri ayıralım bölelim demek değil ama yinede böyle bir cümle kurarken cümleleri daha sık eleyip kullanmak lazım.

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3

Yusuf İslam
katılıyorum. kesinlikle

Bence böyle bir cümleyi ancak bir salak kurar. Çünkü müslüman demek dinini tam uygulayan demek değil. Dininin gereklerini tam yapana mü'min denir. Bir mü'min e bakan insan da o dine bağlanma değil aşık olur. Güzel ve makamında okunan bir ezan sesi bile islam dinine geçmeyi sağlayabilecek kadar mükemmel bir dindir. Bu tabiki iman edenleri ayıralım bölelim demek değil ama yinede böyle bir cümle kurarken cümleleri daha sık eleyip kullanmak lazım.
bence yazarken kişilikten bahsetmiş. ben öyle anladım.

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Arkadaşım sen sözü anlamamışın biraz daha dikkatli oku müslümanlar bile dinlerine sahip çıkmıyor demek istiyor canım kardeşim anladın ?

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşım sen sözü anlamamışın biraz daha dikkatli oku müslümanlar bile dinlerine sahip çıkmıyor demek istiyor canım kardeşim anladın ?
evet bende bu şekilde anladım. Etrafımda ki insanlar farklı bir dine mensup olan ailenin evladı olarak doğmuş olsaydı. O dini benimseyeceklerine eminim. Çünkü araştırmıyorlar. Etraflarından gördükleri ile yetiniyorlar. Sahip çıkmıyorlar.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5

Söylediklerinizden bir şey anlamamakla beraber; Yusuf İslamın, İslam dünyasının çok acı ama bir o kadar da gerçek bir yönüne değindiğini düşünüyorum.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
"Kimileri seviyorum der, çünkü ezberlemiştir. Kimileri diyemez, çünkü gerçekten sevmiştir."

Cemal Süreya

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
"biliyorum ki düşmek değildir insanları üzen, elinden tutar gibi yapıp aslında itenlerdir hayata küstüren."

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Sordular bana;Özel Arabaniz Yok mu?....... Cevap:Ona En Son Bineceğiz ..! (NFK)

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Dünya değerli olsaydı doğarken ağlamazdık .....yazan:şowalye !!!

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Masumiyet Bosnalı bir çocuğun katliamda ölmeden
önce annesine sorduğu soruda saklıydı:

"Küçük çocukları küçük kurşunla öldürürler değil mi anne?"

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
“Bütün düşüncenin en yüksek çatışkısı, düşüncenin, düşünemeyeceği bir şey bulma çabasıdır.” Soren Kierkegaard

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
‎"Aslında çok konuşan kadın yoktur. Karşıda ki hiçbir şey anlamadığı için açıklama yapmak zorunda kalan kadın vardır."

Paul Auster

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Untitled-3.jpg

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Bazen, sırf başka biri mutlu olsun diye, mutsuzluk çalar kapını.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
bayrammış! geldin de haberim mi yok?

Karton Külleri

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
"Aşk; kelime değil bir cümledir. Kurmak içinse, özneyle yüklem değil, iki yürek gerekir." (Can Yücel)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
2 Dakika adam ol desem "Kaç dakikam kaldı" diye soracak insanlar var...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Öyle ucuz değil gül koklamak. Gül tutan ele diken batmalı. Bir aşka gönül veren o aşkın kapısında yatmalı! (NFK)