Korpe
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 16
"Bir ülkede en çok hangi takımdan nefret ediliyorsa o ülkenin en büyük takımı odur.!" Diego Armando Maradona
Neden böyle bir şey söylemiş ki.Anlam veremedim.Öyle bir şey olacak diye bir şey yok."Bir ülkede en çok hangi takımdan nefret ediliyorsa o ülkenin en büyük takımı odur.!" Diego Armando Maradona
"Müslümanları tanımadan önce Kuran-ı Kerim'i tanıdım,
Eğer önce Müslümanları tanımış olsaydım, müslüman olmazdım."
Yusuf İslam
katılıyorum. kesinlikle"Müslümanları tanımadan önce Kuran-ı Kerim'i tanıdım,
Eğer önce Müslümanları tanımış olsaydım, müslüman olmazdım."
Yusuf İslam
bence yazarken kişilikten bahsetmiş. ben öyle anladım.Bence böyle bir cümleyi ancak bir salak kurar. Çünkü müslüman demek dinini tam uygulayan demek değil. Dininin gereklerini tam yapana mü'min denir. Bir mü'min e bakan insan da o dine bağlanma değil aşık olur. Güzel ve makamında okunan bir ezan sesi bile islam dinine geçmeyi sağlayabilecek kadar mükemmel bir dindir. Bu tabiki iman edenleri ayıralım bölelim demek değil ama yinede böyle bir cümle kurarken cümleleri daha sık eleyip kullanmak lazım.
Bence böyle bir cümleyi ancak bir salak kurar. Çünkü müslüman demek dinini tam uygulayan demek değil. Dininin gereklerini tam yapana mü'min denir. Bir mü'min e bakan insan da o dine bağlanma değil aşık olur. Güzel ve makamında okunan bir ezan sesi bile islam dinine geçmeyi sağlayabilecek kadar mükemmel bir dindir. Bu tabiki iman edenleri ayıralım bölelim demek değil ama yinede böyle bir cümle kurarken cümleleri daha sık eleyip kullanmak lazım.
evet bende bu şekilde anladım. Etrafımda ki insanlar farklı bir dine mensup olan ailenin evladı olarak doğmuş olsaydı. O dini benimseyeceklerine eminim. Çünkü araştırmıyorlar. Etraflarından gördükleri ile yetiniyorlar. Sahip çıkmıyorlar.Arkadaşım sen sözü anlamamışın biraz daha dikkatli oku müslümanlar bile dinlerine sahip çıkmıyor demek istiyor canım kardeşim anladın ?
Bence böyle bir cümleyi ancak bir salak kurar. Çünkü müslüman demek dinini tam uygulayan demek değil. Dininin gereklerini tam yapana mü'min denir. Bir mü'min e bakan insan da o dine bağlanma değil aşık olur. Güzel ve makamında okunan bir ezan sesi bile islam dinine geçmeyi sağlayabilecek kadar mükemmel bir dindir. Bu tabiki iman edenleri ayıralım bölelim demek değil ama yinede böyle bir cümle kurarken cümleleri daha sık eleyip kullanmak lazım.