Günün Komik Fotoğrafları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
kuT8K.jpg

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İş yerinde fazla mesai yaptım eve gidiyorum :)

uTu17.jpg

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] kardeşim senin bana gıcığın mı var? Ne silip duruyon mesajımı.

Yine söylüyorum sana 1 forumuna 2 küfür var mı yok, üstüne mi alındın? Keyfine göre mesaj sil ne ala. Bunu da sil hele.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] Sana yada başka bir üyeye art niyetli bir yaklaşımım kesinlikle olamaz.
Diğer konuda da seni daha önce sözlü uyardım. İmalı laflar ile de sadece kendine saygını ortaya koyuyorsun.
Konuyu görüşüyoruz. Benzer paylaşımların ilerleyen günlerdeki akıbeti belli olacak.
İyi forumlar.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
@__kadıköyRAP__ Sana yada başka bir üyeye art niyetli bir yaklaşımım kesinlikle olamaz.
Diğer konuda da seni daha önce sözlü uyardım. İmalı laflar ile de sadece kendine saygını ortaya koyuyorsun.
Konuyu görüşüyoruz. Benzer paylaşımların ilerleyen günlerdeki akıbeti belli olacak.
İyi forumlar.

Bırak kalsın o zaman mesaj niye körükle gidiyorsun? Kendime saygım beni ilgilendirir.
G.tü başı açık kadınlar sorun değil de bi f*ck sorun öyle mi? Yav gülelim diye koyuyoruz siz insanı çileden çıkarıyorsunuz. Ne var f*ck yazdıysa. Ana avrat sövmüyoruz ya.
Onu geçtim söyle rahatla bölümüne birine sinirlenmişim kendi uydurduğum bi küfür koymuşum, sen hiç daha önce mng diye küfür duydun mu?? Onu niye siliyorsun be adam. Ben onu yazıyorum bi nebze rahatlıyorum sen silince daha da sinirleniyorum. Azıcık anlayış ya.
Mesaj silmekten editlemekten zevk alıyorsan orası başka sana iyi eğlenceler.