- Reaksiyon puanı
- 242
Kedinin hiç umrunda değil
Oha. :w00t:
Değil mi amaAynen ya hu! Benim de dikkatimi o çekti.
Değil mi ama
daha dikkatli bakıldığında kedi dokunur dokunmaz monitörün düştüğü ve monitörün arkasına hiç bir kablonun bağlı olmadığı göze çarpıyor. ayrıca kedinin kendisi ne kadar umursamaz olsa da çıkan o gürültüye mutlaka kulakları bir kıpırtıyla tepki verirdi.(eğer sarhoş değilse)
Kedi belki Garfield a çekmiştirdaha dikkatli bakıldığında kedi dokunur dokunmaz monitörün düştüğü ve monitörün arkasına hiç bir kablonun bağlı olmadığı göze çarpıyor. ayrıca kedinin kendisi ne kadar umursamaz olsa da çıkan o gürültüye mutlaka kulakları bir kıpırtıyla tepki verirdi.(eğer sarhoş değilse)
daha dikkatli bakıldığında kedi dokunur dokunmaz monitörün düştüğü ve monitörün arkasına hiç bir kablonun bağlı olmadığı göze çarpıyor. ayrıca kedinin kendisi ne kadar umursamaz olsa da çıkan o gürültüye mutlaka kulakları bir kıpırtıyla tepki verirdi.(eğer sarhoş değilse)
TV'nin üstünde olduğu dolabın sol alt köşesinde, TV düştükten sonra oluşan beyazlık nedir acaba? Anlamadım, o sebeple soruyorum. Yoksa komik resmi daha fazla katletmek niyetinde dğilim.
minus kullanboyutu 3.5 mb olduğu için imgur kabul etmemiş