• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Karikatürü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
KruhK.jpg

:mrgreen:

evet artık insanlar nerdeyse yürümeyi unuttu

Size bir hikaye anlatayım metronun birinde yürüyen merdiven yukarı çıkarken birden merdiven duruyor, millet yukarı çıkmaya devam edecegine tekrar herkez aşagıya iniyor:D tekrar yandaki normal merdivenden yukarı çıkıyolar. konuyla alakalı degil ama merdivenle ilgili ilginç bir enstantene oldugu için anlatayım dedim. neden böyle birşey yaptıklarını hala düşüüyorum :D

[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] [MENTION=111494]acer[/MENTION] ile birlikte SDN ofiste. :P

Size bir hikaye anlatayım metronun birinde yürüyen merdiven yukarı çıkarken birden merdiven duruyor, millet yukarı çıkmaya devam edecegine tekrar herkez aşagıya iniyor:D tekrar yandaki normal merdivenden yukarı çıkıyolar. konuyla alakalı degil ama merdivenle ilgili ilginç bir enstantene oldugu için anlatayım dedim. neden böyle birşey yaptıklarını hala düşüüyorum :D
:D:D beyin bedava olunca kıymeti yok :D

epey oldu böyle bir olay yaşayalı
metrodan yukarıdaki sokağa çıkıyorum elektrikler kesildi yürüyen merdiven durdu
elektrik kesilince herkes bir an durdu
önümde 2 delikanlı...
biri ciddi ciddi paniğe kapılıp abi napcaz? diye yanındakine sarıldı.

Selam arkadaşlar,
Ucuz uçak bileti hesabıyla dolandırılıp otobüs yolcuğu yapan, ve ucuz bilet böyle olmamalıydı diye yazan bir karikatür vardı. Bulamadım bir türlü, belki de silinmiş.
Bilen, gören, duyan...