• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Karikatürü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kos7M.jpg

Bu çok güzeldi :D

Müslümanlığına laf ettirmeyip bu tip karikatürlere SADECE GÜLEN bir sürü insan da var :)
Ben tiksinerek baktım desem? Nefret ediyorum desem?
Gülünecek yeri görseydim gülerdim, orda imam var la havle yazıyor. Sonra da lay lay loy gibi laflar. Resmen islamla ilgili dalga geçme var, sen buna gülüyorsan gül beni ilgilendirmez. Ama benim gülmeyip laf söylediğim şey de seni ilgilendirmez. Senin dinin ne bilmiyorum ama dinine laf edilmesini istemezsin heralde.
Adamın teki tek kaşlı diye faceden bir arkadaş "Allah'a dava açsa kazanır" diye laf kullandığı için sildim onu. Sen o lafa da gülebilirsin...

Ben tiksinerek baktım desem? Nefret ediyorum desem?
Gülünecek yeri görseydim gülerdim, orda imam var la havle yazıyor. Sonra da lay lay loy gibi laflar. Resmen islamla ilgili dalga geçme var, sen buna gülüyorsan gül beni ilgilendirmez. Ama benim gülmeyip laf söylediğim şey de seni ilgilendirmez. Senin dinin ne bilmiyorum ama dinine laf edilmesini istemezsin heralde.
Adamın teki tek kaşlı diye faceden bir arkadaş "Allah'a dava açsa kazanır" diye laf kullandığı için sildim onu. Sen o lafa da gülebilirsin...

Anladım dostum :) Sorun yok :)

çok dogru ! bir sınırlaması olmalı (arkadaslar yanlıs anlamasın )

tartışmaya neden olacağını bilsem paylaşmazdım, hepinizden özür dilerim

Hassas konularda daha hassas davranmanız dileğiyle arkadaşlar.
İçerik silinmiştir.

Tuvalete derken yav:D İyi anladık hareket çekiyor da o ne şimdi:D