• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Karikatürü

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bi' dakka ineğin neden arkasında gibi çizmişler ki, inek yanına oturulur da sağılır. Keçileri arkasına geçip sağarlar diye biliyorum.
İneğin kuyruğunun da çıkış yeri süper! :D :D :D

Bir alkış. Karikatürdeki tüm mantıksız olayları buldunuz bravo:D Espiri buydu zaten:w00t:
 
Sırada ne var, Da Vinci şifresi mi? Getirin bari... :closedeyes:
 
20su3ab.jpg


---------- Post added 17-07-2011 at 00:04 ---------- Previous post was 16-07-2011 at 22:26 ----------

59751031304270835550620.jpg
 
ben son karikaturden bisey anlamadim , kagitlar filan mi karismis :D
sanirim sifrelli soru olayina laf atmislar ? :P
 
@__kadıköyRAP__
@
topalsolucan
Arkadaşlar koyduğum karikatürü yanlış anladınız ya, Akp karşıtlığı yok, Aksine Ben zatenn......... neyse kimliğimizi belli etmeye gerek yok... Bir dahakine de Siyasi içerikli bir karikatür koymam. Ama sizde biliyorsunuz böyle dergilerin kapakları %75 siyasi oluyor... Amacım biraz gülelim istemiştim ... :)
 
Birincisine bişey demedim de ikincisine kıllandım dedim bu böyle gidecek heralde, uyarmak istedim :)

Ben de senin gibi yapmıştım, karşıt olmamama rağmen bobilerden bi resim koymuştum hemen sildiler :D
 
sağol üstad, 6 aylık "günün karikatürü" nü komple vermişsin :D
 
Üst