topalsolucan
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 555
Bu nasıl bi' döngüdür arkadaş. Okulda böyle anlatılmıyor. Gerçekleri anlatın bize. :mrgreen:
komık fotolara ekleseydin wormsn
Değerlenip geri geliyor bunda sorun yok
Hatırlarsınız belki. Anmak adına paylaşiyim dedim
" Zulüm bizdense; ben bizden değilim! "
-
ABD'nin Irak'ı işgali üzerine; İsrail'in Gazze'de kıyıma girişeceği ve bunun ancak bölgedeki ilgiyi canlı tutmakla engellenebileceğini öngörerek, Gazze'ye uluslararası gözlemci olarak gitmişti. Gazze Şeridi'nde Filistinlilerin evlerini yıkmak için harekete geçen İsrail buldozerleri tarafından ezilerek öldürüldü. |
Arkadaşım geçmiş sayfalara bakmıyor musun?
Daha önce burada verildi. :mrgreen:
@-Beneficence- sen onu da beğenmiştin. Bir şeyler söylesene.
Sizin 46. sayfada diye verdiğiniz linki ben göremiyorum çünkü sayfa başına mesaj sayısını 30'a çekince şuan bu linke tıkladığımda bu sayfaya girdiğimdeki linkte hafif bir değişiklik yapıyor ne olacak şimdi bu iş.
46*10/30 gibi bişiler yap ne bileyim benSizin 46. sayfada diye verdiğiniz linki ben göremiyorum çünkü sayfa başına mesaj sayısını 30'a çekince şuan bu linke tıkladığımda bu sayfaya girdiğimdeki linkte hafif bir değişiklik yapıyor ne olacak şimdi bu iş.
Bugün kafam dağınık biraz hocam dikkatimden kaçmış [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] esefle kınadım seniArkadaşım geçmiş sayfalara bakmıyor musun?
Daha önce burada verildi. :mrgreen:
@-Beneficence- sen onu da beğenmiştin. Bir şeyler söylesene.