Jack1095
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 193
Komik mi?
Çok iyiydi...Soru 1) Vaka-i Hayriye nedir?
Hayriye denen bütün kadınların asılmasıdır.
Gülüyormuyuz yoksa bir köşeye gidip neden diye ağlıyor muyuz?
yaşam bazen insana gülerken düşünmeyi öğretir,bunun adıda kara mizahtır,eklemiş olduğum karikatürler sizi rahatsız ettiyse silebilirim sorun değilGülüyormuyuz yoksa bir köşeye gidip neden diye ağlıyor muyuz?
Yo Yo şaka amaçlı söylemiştim Yanlış anlaşılmasın.yaşam bazen insana gülerken düşünmeyi öğretir,bunun adıda kara mizahtır,eklemiş olduğum karikatürler sizi rahatsız ettiyse silebilirim sorun değil
hayır aslında değindiğn konu cok yerındeydı,zira kımı zaman ne ıcın guldugumuzu,agladıgımızı bıle bılemıyoruz,cevrene bak gulunmemesı gerekn gereksız şeylere gülen ınsanlar göreceksın,yada ağlayanları,bu aslında deprasyon yada sinir bozklugudur,ama farkında değildı cogu,neyse bız kendı dunyamıza donelım,Yo Yo şaka amaçlı söylemiştim Yanlış anlaşılmasın.
Hani bazen çok beğendiğimiz bir şaka, Espri oluyor. Ama çok kısa olduğu için foruma konu açamıyoruz ( Bunu yazarken acaba üyelerde olmuyor mu diye düşünmeye başladım :cursing: ) İşte o esprileri buraya yazabiliriz, Bir nevi söyle rahatla gibi
İlk espriyi ben yapim
Bir espri görürsün, Çok beğenirsin, Foruma yazamazsın hevesin kaçar :scared:
--
İğrenç
Adamın biri yarın ölecem demiş, yarmışlar ölmüş :devil2:
Adamın biri varmış, yolda yürürken düşmüş ölmüş