Günün Esprisi

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Her sabah sıcaktan mutfağa su içmeye 'içim yanar, içim kanarda, ISYANNNNNN' şarkısı eşliğinde gidiyorum.:D

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
edit
hahahah buraya nasıl yazdım yahuuu ben bunu ilginç.. siliniz lütfen :D :D

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Yerdeki çorabı bile oturduğu yerden ayak parmaklarını büzüştürerek alan erkekten romantizm beklemek, türk kadının hayal gücünün kanıtıdır :D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yerdeki çorabı bile oturduğu yerden ayak parmaklarını büzüştürerek alan erkekten romantizm beklemek, türk kadının hayal gücünün kanıtıdır :D

Bir kadının makyajsız 5 dk içinde evden çıkmasını beklemek Allahın erkeğe verdiği sabırı gösterir.:)::):)

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
Abi deminden beri niye açıp kapatıyosun kola şişesini?
-Kapakta tekrar dene yazıyo,ben de tekrar deniyorum…:D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
[MENTION=105455]elmalisoda[/MENTION] gözümüz yollarda kaldı bea nerdesin sen :)

elmalisoda

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23
yalnız hala kimse mvp yi açıklamış değil :) [MENTION=30571]Sword.q[/MENTION] buralardayız hocam. ttnet bi naniiiik yaptı da bi aydır internet yoktu. zaten olsa da bilgisayarı kucağıma alıp da takılacak 5 dakikam yoktu :D artık ikisi de var. saygılar efenim.

Reaksiyon puanı
4
SONUNA KADAR OKUYUN.

Diyarbakır'da Şehmus okula gelir, tabii bizim Şehmus ilkokul talebesi, ama her tarafı yara bere içinde, hoca sorar, "Şehmus oğlum ne oldu sana", Şehmus der, "Babam dövmiştir". Hoca sorar, "Niye oğlum", "Valla bilmiyom hocam akşam evde yatıyık biraz sonra babamın sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadım diyrem oda geliy beni doviy." Bunun üzerine hoca, bak Şehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazımdır der. Şehmus kafa sallar eve gider, ertesi gün okulda Şehmus daha fena dövülmüş olarak gelir. Bunu gören hoca merakla gider yanına ; "Şehmus ne oldi kim yapti" der. Şehmus der ki "Bubam yapmıştır." "Niye Şehmus ne oldi", Şehmus anlatır. "Hocam akşam evde yatıyık biraz sonra yine babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e Veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de uyumadım ama hiç ses etmedim. Bunun üzerine anam ile bubam bir gıpraşmaya başladiler anlamadım ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim... hoca derki; oğlum bunlar anne baba, gider gider gelirler. Sen hiç bozuntuya verme. Uyuyo gibi yap. peki demiş Şehmus. Ertesi gün bir bacak kırık. " Bu sefer ne oldu? " der hoca. Hocam, dediğin gibi yapmişem. Hiç ses çıkarmamişem. En son bubam anamın arkasına geçti, "ben çocuk isterem, ben çocuk isterem!" diye bağırmaya başlayınca; ben de fırsat bu fırsat demişem. Geçtim bubamın arkasına, " Ben de bisiklet isterem !!!! ""

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
-77 neden ikiye bölünmez?
-Çünkü 'seven'ler ayrılmaz:D