Günün Esprisi

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
fh4Ve.gif

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hunniyet Dunluk Gazete Başlıkları
Deliliğin sırrı çözüldü. Şaka şaka çözülmedi.

Biriktirdiği başlık parasıyla nükleer başlık alan deli yöre halkında paniğe yol açtı.

İsviçreli Bilim Adamları yoğun araştırmalar sonucu, bugüne kadar dişe dokunur bir şey bulamadıklarını buldu.

Çift hunili deli görenleri hayrete düşürüyor.

Bir töre daha deliye kurban gitti.

Donlar'daki dalgalanma piyasaları vurdu.

Kendi sahasında galibiyet yüzü göremeyen Hunispor, deplasmanda galibiyetin neresini göreceği konusunda endişeli.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
"Kadının dırdırına, tiplerine, taleplerine, mızmızlığına dayanamayan adamın, başka bir kadının peşine takılıp gitmesine "Bey’in göçü" denir." :D

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
Yeni İlköğretim Fişleri; Ali tweet at. Emel bizi dürt. Ömer facebook sever. İpek bak bu Google. Baba bize vınn al. Ali bildirimlerine bak. :D :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
htMav.jpg

Çin'de sokak süpürme arabası:D

---------- Post added at 03:15 ---------- Previous post was at 02:24 ----------

u2fYv.gif

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
KaDıN olmak masallarda bile zor..!

* Ya 7 tane minicik adamla yaşarsın,
* Ya kurbaaa... öpersin
* Ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin,
* Ya kuleye kapatılırsın,
* Ya saçlarını elin adamı tırmansın diye uzatırsın,
* Ya gece 12 de külkedisine dönersin elbiselerin yırtılır...

* Ve... en kötüsü, bazen seni sadece ayak numarandan tanıyan bi salağa aşık olursun.♥

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Önüm arkam sağım solum sobe.. Saklanmayan ebe.. Neden ebe?.. Çünkü saklanmadığı için.. Saklansaydı ebe olmayacaktı.. Ama ebe.. Hoş saklansa da ebe olabilirdi ama bunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz.. Çünkü saklanmadı.. Ve ebe olacak.. Sen hiç saklanma, ondan sonra vay efendim ben niye ebe oldum, vay ben neden bilmem ne.. Ooh iyi valla, hem suçlu hem güçlü.. [Y] :D

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
- Ben sunnete karsiyim.
- Genclerin onunu kesmeyelim...

- Eli olmayan babaya ne denir?
- No-el baba... :mrgreen:

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Eşek sudan gelinceye kadar dayak yemek korkutucu değil. Korkutucu olan eşeğin hiç suya gitmemiş olma ihtimali.

-> Altyapıdan genç boksörlerin çıkmamasından şikayet eden Türkiye Boks Federasyonu, gençleri boksa özendirmek için kolları sıvadı: 2'si ağır, 8 yaralı...

-> İzlanda'da yazın sona erişiyle birlikte kar yerini buza bıraktı...

-> Menemenspor'u eski günlerine geri döndürme planları yapan yönetim, kulübü henüz kurulmadığı günlere kadar götürerek gözden kaybetti...

-> Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün katıldığı anaokulu açılışında İsrail'e yine sert mesajlar gönderdi...

:)

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Google: ben herşeye sahibim

Facebook: ben herkezi tanıyorum

Internet: ben olmasam bi hiçsiniz

Elektrik: fazla bıdı bıdı etmeyin

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
* Şu hayatta 2 şey yıkar insanı ; biri sabun, biri de su. :D

* Ferhat dağları bile deldiyse, uuu düşünemiyorum, kim bilir Şirin'e neler yapmıştır.

* Eğer bir kαdın susuyorsα; su verin, sevαptır. :D

* Malum sebepten dolayı arap kanalından maçı izliyorum… Spiker ne derse ''Amin'' diyesim geliyor yaw…

* Hayallerinizin peşinden koşun. Ama baştan söyleyeyim, bir b.k olduğu yok, maksat spor olsun :)

* İbrahim Tatlıses'in evlenmesine karşı çıkan İdo, tüm seferleri iptal etti... :)

* Nescafe'den yeni bir tat... Damat adaylarına özel 2'si 1 arada, Kahve ve Tuz :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135

* Ferhat dağları bile deldiyse, uuu düşünemiyorum, kim bilir Şirin'e neler yapmıştır.

* Malum sebepten dolayı arap kanalından maçı izliyorum… Spiker ne derse ''Amin'' diyesim geliyor yaw…

* Hayallerinizin peşinden koşun. Ama baştan söyleyeyim, bir b.k olduğu yok, maksat spor olsun :)

* İbrahim Tatlıses'in evlenmesine karşı çıkan İdo, tüm seferleri iptal etti... :)

* Nescafe'den yeni bir tat... Damat adaylarına özel 2'si 1 arada, Kahve ve Tuz :D

Çook iyilerdi :D:D:D

CAMBAZ

Asistan
Reaksiyon puanı
7
İbrahim Tatlıses'in evlenmesine karşı çıkan İdo, tüm seferleri iptal etti...

@Zaytung.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
‎-Benden bu ömrümü çalanı getir.
+Tamam.
-Git ara bul getir.
+Tamam dedik ya.
-Saçlarını yol getir.
+Psikopat mısın oğlum sen? :D:D:D

Herkes Ajda Pekkan'a yükleniyor kendinden küçük sevgılisi var diye. Ne yapsın kadın ? Onun yaşında yaşayan insan mı kaldı." :D:D:D:D:D

Sürekli arızalanan beyaz eşyası ile ilgili görüştüğü call center yetkilisine hakaretler yağdıran A.G.,gün sonunda eve gelen yetkili servise meşrubat ikram etti... :D:D

16 yıldır doğum yapmayan pandaya Star TV ana haberden yoğun eleştiri... :D:D

Soru bankasındaki sorulara dokunmayan öğrencinin "piyasadaki belirsizliğin bitmesini bekliyorum" açıklaması, ailesini tatmin etmedi... :D:D:D:D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104

ha ha mükemmellerdi yaaa :D

EmremYunus

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Bu cümleleri kurmak için harcanan beyin enerjisine acısamda..Güzel di demekten kendimi alamıyorum ves-selam...

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Barcelona'nın kurduğu 3 kişilik barajın Keban Barajı'ndan daha pahalı olduğunu biliyor muydunuz :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Diyanet İşleri Başkanlığı, namaz esnasında en çok çalan cep telefonu melodilerinden derlediği TOP 5 listesini yayınladı..

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Evde kupamı arıyordum, bulamayınca anneme sordum. "Barcelona aldı" dedi.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
[SIZE=-1]-> Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'dan açıklama: "Sadece kabine arkadaşlarım bana Baboli diyebilirler..."

[/SIZE][SIZE=-1]-> Okul ulaşımını bedavaya getirmek isteyen öğrencilerle, Zaman gazetesi kuryeleri arasındaki tartışma arbedeye dönüştü. 3 okul önlüğü yırtıldı, 1 Vespa kayıp...

[/SIZE][SIZE=-1]-> Hindistan'da meydana gelen tren kazasında, ölü sayısının 20'nin altında kalması nedeniyle ülkede ulusal bayram ilan edildi...

[/SIZE][SIZE=-1]-> Uç kutusundaki küçük deliğin ne işe yaradığını keşfeden A.S(20) Nobel Ödülüne layık görüldü...

[/SIZE][SIZE=-1]-> Krediler bundan böyle her ayın sekizinde yatacak açıklamasının ardından Türkiye genelinde 27 üniversite öğrencisi kıyıya vurdu...

[/SIZE][SIZE=-1]-> "Bir başbakan karnından konuşmaz" diyerek şimşekleri üzerine çeken Kemal Kılıçdaroğlu'na Türk Vantriloklar Derneğinden tepki büyük... :D[/SIZE][SIZE=-1]
[/SIZE]

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[SIZE=-1]Samsung, "CEO vefatı" fikrinin de kendilerine ait olduğu gerekçesiyle Apple'a konsept hırsızlığı davası açmaya hazırlanıyor. Zaytung :D[/SIZE]

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
kablosuz ağlar, kablolu güler... (tamamen Ali Demirel'e ait)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Mesut : "Sabri Yüzünden Türk Milli Takımını Seçemedim"

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Annem komşuyu çağır dedi aşağı inerken: annem sizi, ailenizi ve tüm inananları çaya çağırıyo diye aklımdan geçirdim:):)