Oy oy çok fena.:laugh:- Aşkım ben çok mu şişmanım ?
+Şurdan kendine 2 sandalye çek de konuşalım artık seninle bu konuyu
[SIZE=-1]-> Yeni aldığı saatinin 30 metreye kadar su geçirmeme özelliğini test etmeye çalışan Can Bağcılar(24), vurgun yiyerek hayatını kaybetti... [/SIZE][SIZE=-1]
[/SIZE][SIZE=-1]-> Reyting şike soruşturması için Flash Tv den açıklama: "Bir şeyler olduğu belliydi..." [/SIZE][SIZE=-1]
[/SIZE][SIZE=-1]-> Operatörler arasında sürekli numara taşıyan genç, izini kaybettirdi...
[/SIZE][SIZE=-1]-> Özgeçmişine 'ileri derecede' Office programları bildiğini yazan gencin, CV'sindeki satır boşluklarını ayarlama çabası devam ediyor...
[/SIZE][SIZE=-1]
[/SIZE]
Sevgili Dr. Oetker
Burası Türkiye, burada babaanneler supangle yapmaz. Baklava yapar,sütlaç yapar, kabak tatlısı yapar. Gecen babaanneme "Bana supangle yaparmisin" dedim oturduk sübaneke okuduk.
Allahü Teala demiştirki, şaka yaparken yada örnek verirken dini ve bunun gibi şeyleri örnek vermeyin.
Dip not - Kimse azrailin canını alamaz. ama o sizinkini almasını bilir dikkat edin..#
Bahsi geçen duruma ben de son derece karşıyım ama nerede demiş çok merak ettim?
Efendimiz (s.a.v) zamanında bir münafık grubun kendi aralarında din ile ilgili konuşmalarını, alaylarını duyan biri Efendiler Efendisine (s.a.v.)'e haber verirler...
Efendiler Efendisi (s.a.v.) o Gruba sordular;
sizler bu şekilde mi konuştunuz?
o gruptakiler:
Biz şaka yapıyorduk. Dediler
Efendiler Efendisi (s.a.v.) buyudurlar ki;
Allah c.c. ve Rasulü ile ilgili mi şaka yapıyorsunuz.
"Bu Münafıklık Alametidir."
kaynak?
-kanka ingilizcede 'nene' ne demek lan ?
+whatwhat kanka.
ve ingilizce 20. kattan atlar.
Verildi mi bilmiyorum