Alnair Alsad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 29
[MENTION=105760]virtual worms[/MENTION]: Kavundan zehirlenmek bana göre değil...Lütfen!
@virtual worms : Kavundan zehirlenmek bana göre değil...Lütfen!
Fiziksel özelliklerinizi doğru vermiş miyim?Bayanda kızıl saçlı hafif çekik gözlü ve 1.70 boyları cıvarındaydı.
Eğer adam öldüreceksen. HammerFall dinleyerek adam öldürmek istiyorum. Hani "Daha fazla düşmana ihtiyacımız var." diye bir şarkısı vardı ya.hikayeyi tadında bırakiyim. Kaçış planları yapıyorsun şimdilik bu kadar ilerde çok işime yarayacak. Karşı tarafta olupta sevmediğiniz biri varsa sizi onun suikastçisi yapabilirim:mrgreen:
Eğer adam öldüreceksen. HammerFall dinleyerek adam öldürmek istiyorum. Hani "Daha fazla düşmana ihtiyacımız var." diye bir şarkısı vardı ya.
nickinin anlamını yazıver İlerde sanada röl veriyim
Şaka bir yana yazar oldum l*n trt çocuk çizgi filmlerini ben mi kurgulasam. ama benim kurguladıklarımı izleseler küçük yaşta ülkenin işi yaş:mrgreen:
Acıdım o çocuklara şimdi Nick'in anlamını tam hatırlamasam da kahraman tarzı birşeydi
Kötü bir çocuk olursanız, @Alnair Alsad 'ı bile görebilirsiniz .
hikayede yazarken; tam öldürecekken kahraman tarzı biri gelip hayatını kurtarıyor
---------- Post added at 14:46 ---------- Previous post was at 14:45 ----------
Senin Leman hocadan eksiğin ne? Sen çok mu iyisin
Kahraman da değil tarzı birşey
"Uçun kuşlar uçun doğdum yere.."
diye bir şiir vardı.
Psikolojimi bozuyorsun ya hu, azman gibi hissediyorum kendimi .
Bu hikayenin sonu Inception gibi oluyormuş...
sheep : koyun demekse , don't sheep : koymayın demektir. :mrgreen: :4:
sheep : koyun demekse , don't sheep : koymayın demektir. :mrgreen: :4:
Bi sorun var. Ben inception'un sonunu anlamadım .
ikiside süper adrasa.
Eşşeğe altın semer vursalar, eşşek yine eşşek değildir.Altın kaç para haberin var mı senin? Eşşek değil, Eşşek Bey diyeceksin.! :lol: :4: