Günün Bedava Yazılımı

Erdem Yener

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Bugünün bedava yazılımı olan YouTube Downloader ilesadece Youtube üzerinden değil çeşitli video paylaşım sitelerinden videoları bilgisayarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Youtube, Google Video, Yahoo Video tarzındaki video paylaşım sitelerinde bulunan videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz YouTube Downloader, tamamen ücretsiz ve kolay kullanımlı bir program. Videonun yer aldığı bağlantı adresini programa giriyorsunuz ve ardından video bilgisayarınıza inmeye başlıyor. İndirdiğiniz dosyaları çeşitli formatlara dönüştürme işlemi de yapabilen YouTube Downloader, video arşivi yapanlar için oldukça kullanışlı bir uygulama.
Şartlar ve Koşullar

Bu ürün "Olduğu Gibi" sunulmaktadır. Herhangi bir garanti verilmemektedir. Yazılımdan kaynaklanacak tüm hatalar indiren kişinin sorumluluğundadır. Yazılımın ticari amaç için kullanılması yasaktır. Yazılım tamamen bireysel kullanıcılar için ücretsizdir.
youtubedownloader1270303124.gif
Yazılımın Künyesi

Adı: YouTube Downloader
Dosya Boyutu: 2,96 MB
Firma: BienneSoft
İşletim Sistemi: Windows 2000/XP/Vista/7
Dili: İngilizce​
:: Yazılımı indirmek için tıklayın.
:: Yazılım hakkındaki sorunlarınızı SDN forumlarında cevaplıyoruz.
Yazan: M. Erdem Yener
SDN - http://shiftdelete.net

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
güzel programmış. ancak firefoxun bunla ilgili eklentileri bana yetiyor.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Gerçekten çok güzel bir yazılım. Kullanıyorum, tavsiye ederim, ancak mp3 olarak indirmek sorunlu biraz. Videoyu sonradan çevirmek gerekiyor.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
SDN de Günün bedava yazılımı köşesi yeni galiba...

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Çok güzel program indirdim teşekkürler...