- Reaksiyon puanı
- 255
Tanıtım
Adından da anlaşılacağı üzere iconlarınız organize etmeye yarıyan bir yazılım. Tasarımcı iseniz yada bu işlerle uğraşıyorsanız bu program tam size göre.Bilgisayarınızda onlarca resim yada icon mu var? Bu programla hiç sorun değil. Bu programla icon veya resimlerinizi kolayca aratıp bulabilirsiniz.Bu program sadece bu güne özel bedava.Programı kaçırmayın aksi halde yarınki fiyatının 29.90 dolar olacağını hatırlatalım.
(Resmi büyültmek için resmin üzerine tıklayın)
Yazılımı İndimek İçin Tıklayın
Kurulum
:: Yukarıdaki bağlantıya tıklayarak dosyayı indirin.
:: Sıkıştırılmış dosyayı açın.
:: Açılan klasör içerisindeki Setup.exe dosyasını çalıştırarak kurulumu yapın.
:: Açılan klasör içerisindeki Activate.exe dosyasını çalıştırarak ürünü tam sürüm yapın.
:: Kurulum işlemi tamamlanmıştır.
Yazılımın Künyesi
Adı:Total Icon Organizer
Dosya Boyutu:2.76 MB
Firma:CoolUtils.com
İşletim Sistemi:Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
Dili:İngilizce
Bilgi İçin:GOTD
Adından da anlaşılacağı üzere iconlarınız organize etmeye yarıyan bir yazılım. Tasarımcı iseniz yada bu işlerle uğraşıyorsanız bu program tam size göre.Bilgisayarınızda onlarca resim yada icon mu var? Bu programla hiç sorun değil. Bu programla icon veya resimlerinizi kolayca aratıp bulabilirsiniz.Bu program sadece bu güne özel bedava.Programı kaçırmayın aksi halde yarınki fiyatının 29.90 dolar olacağını hatırlatalım.

(Resmi büyültmek için resmin üzerine tıklayın)
Yazılımı İndimek İçin Tıklayın
Kurulum
:: Yukarıdaki bağlantıya tıklayarak dosyayı indirin.
:: Sıkıştırılmış dosyayı açın.
:: Açılan klasör içerisindeki Setup.exe dosyasını çalıştırarak kurulumu yapın.
:: Açılan klasör içerisindeki Activate.exe dosyasını çalıştırarak ürünü tam sürüm yapın.
:: Kurulum işlemi tamamlanmıştır.
Yazılımın Künyesi
Adı:Total Icon Organizer
Dosya Boyutu:2.76 MB
Firma:CoolUtils.com
İşletim Sistemi:Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
Dili:İngilizce
Bilgi İçin:GOTD