Güneydoğu'dan Öyküler Önce Vatan yayından kaldırıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Reyting canavarı bir kurban daha aldı.

g.dogudan-oykuler-once-vatan-7.-bolum-full-dizi-izle-1-aralik-en-son-yeni-bolum-264943h.jpg

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Show tv'de dizi kıyımı devam ediyor. Deli Saraylı'nın ardından Güneydoğu'dan Öyküler Önce Vatan da yayından kaldırılıyor. İki bölüm sonra ekranlara veda edecek olan dizinin başrollerini Melisa Sözen, Umut Kurt ve Serhat Tutumluer paylaşıyordu.

Fida Film'in yapımcılığını üstlendiği dizi defalarca günü değiştirilmesine rağmen yüksek reyting alamamıştı.

Televizyon Gazetesi

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sürekli günü değiştirilirse tabi takipçisi varsa da takip edemez. Onu ilk baştan en uygun güne koyacaklardı. Sonra ayarlamaya çalışınca sıkılır insanlar. Ben bile yabancı dizilerin günü değiştiğinde sinir oluyorum. Çünkü sadece o gün onu izlemek için zaman ayırıyorum. (örn fringe dizisi cumaya alınınca alışmam birkaç hafta sürdü)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Gün değiştirmesi dizinin izlenirliğini artırmak için yapılır. Takipçisi varsa her zaman takip eder. Ama şu da bir gerçek ki en baştan günü değişen bir dizi tutmamıştır. :)

Sakarya Fırat varken buna gerek yoktu açıkçası.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Reyting canavarı tarafından yutulan bir dizi daha bu gece ekranda izleyicisiyle son kez buluşuyor..

Show tv'de büyük umutlarla yayına sürülen bir dizi daha arşivlerdeki yerini alıyor..

Başrollerini Melisa Sözen, Serhat Tutumluer ve Umut Kurt'un paylaştığı Güneydoğu'dan Öyküler, Önce Vatan, bu gece final yaparak ekrana veda ediyor..

Reytinglerde alt sıralarda kalsa da iyi bir fan kitlesi yakalayan dizinin bitmesi sevenlerini çok üzdü..

Başta Sina Koloğlu gibi televizyon eleştirmenleri de dizinin çok başarılı olmduğunu ve bitmemesi gerektiğini savundular.. Ancak Show yönetimi, Şırnak- İstanbul hattında çekilen diziyle ilgili son noktayı koyarak bitirme kararı almıştı..

Dizi bu gece saat 20.00'da son kez ekrana geliyor..

Kaynak

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Öyle bir dizinin var olduğunu bile bilmiyordum..

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
Show tv'ye önce vatan gibi isimli programlar yakışmıyor. Nefret ediyorum o kanaldan.

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Show tv'ye önce vatan gibi isimli programlar yakışmıyor. Nefret ediyorum o kanaldan.

Show Tv bu diziyi idealizm ve vatan sevgisiyle çekmedi ki..
Baktılar yakın zamana kadar önemsemedikleri Stv ve Trt benzer notalarda dizi yaptı, diziler de iyi iş yaptı.
Nasıl olsa öksürsek reyting alırız dediler ve daldılar bana göre..

Olan dizi emekçilerine oldu. Show Tv baldır bacak ve kıytırık format yarışma koyar günü kurtarır..

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Artık sıkıldı Millet Terör olayları görmekten şuan yayınlanan Hiç bir Terör ve Doğuyu konu alan Dizi izlemiyorum Saçma geliyor!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sakarya Fırat'ı tek geçerim.