Güney Kore Yazılım Şirketinden Ülkemize Yatırım

Bu konuyu okuyanlar

SONG JOONG KI

Müdavim
Emektar
Katılım
16 Eylül 2016
Mesajlar
8,217
Reaksiyon puanı
3,025
Puanları
113
Yaş
21
Güney Koreli yazılım şirketi TmaxSoft, şirketleşme sürecini tamamlayarak 2017 Haziran ayından itibaren faaliyetlerine TmaxSoft Türkiye olarak devam edecek
t.jpg

Güney Koreli yazılım şirketi TmaxSoft, global büyüme hedeflerini gerçekleştirebilmek için yeni bölgelere açılmaya devam ediyor. MEA bölgesinin merkez ofisini Türkiye’de konumlandıran şirket, Yunanistan, Bulgaristan ve Romanya’yı da kapsayan bölgeyi Türkiye ofisi üzerinden Genel Müdür İlker Saltoğlu liderliğinde yönetecek. Türki Cumhuriyetler’deki faaliyetleriyse, TmaxSoft’un Rusya ve Türkiye ofisleri tarafından ortaklaşa yönetilecek

42 ülkeye yayılacak
1997 yılında yazılım alanında dünya devi markaların ürünlerine alternatif ürünler geliştirmek üzere kurulan TmaxSoft, Güney Kore’nin en büyük yazılım üreticisi konumunda bulunuyor. Genel merkezini Chicago’da konumlandıran şirket, bulut bilişim, altyapı ve modernizasyon çözümleriyle ön plana çıkıyor. JEUS, WebtoB, OpenFrame ve Tibero ürünleriyle farklılık yaratan TmaxSoft, Amazon Web Services, Red Hat, VMware ve IBM gibi firmalarla iş ortaklıklarını sürdürüyor. Şirket ayrıca, organizasyon ağını 2021 yılına kadar 42 ülkeye çıkartıp, 3 milyar dolar ciro elde etmeyi hedefliyor.

unnamed.jpg


Türkiye pazarında, bir yılı aşkın süredir temsilcilik ofisi olarak faaliyetlerini sürdüren Güney Koreli yazılım devi, şirketleşme sürecini tamamlayarak 2017 Haziran ayından itibaren faaliyetlerine TmaxSoft Türkiye olarak devam edecek.
 

errno

Doçent
Katılım
17 Temmuz 2016
Mesajlar
694
Reaksiyon puanı
567
Puanları
93
Merhaba,

yurtdışında da yazılım alanında büyük faaliyetleri var. Eskiden bu kadar ağırlık verilmezdi ya da veren yazılım firmaları azdı. Kod kalitesi de kendi standartlarındaydı. Şimdi ulusal standartlarda yarışıyorlar. Ülkemize de yatırım yapmaları güzel istihdam açısından. Ancak ülkemizde de kendi kendimize yetsek daha güzel olacak. Yani yatırım iyi ama sadece hizmetimizi değil, ortak olacağımız ve yöneteceğimiz projeleri de görmek istiyoruz.

Saygılarımla
 
Üst