Güney Kore ve Japonya'dan Kuzey Kore'ye Karşı Birlik Çağrısı

Bu konuyu okuyanlar

SONG JOONG KI

Müdavim
Emektar
Katılım
16 Eylül 2016
Mesajlar
8,217
Reaksiyon puanı
3,025
Puanları
113
Yaş
21
kuzey-koreye-birlik.jpg

Güney Kore ve Japonya savunma bakanları yaptıkları görüşmede, Kuzey Kore'ye karşı birlikte hareket etme konusunu ele aldı.
Yonhap'ın haberine göre, Güney Kore Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Savunma Bakanı Han Min-koo ve Japon mevkidaşı Tomomi Inada yaptıkları telefon görüşmesinde, Kuzey Kore'nin yeni balistik füze denemesini ele alarak buna nasıl bir karşılık verilebileceğini görüştü.

FÜZE DENEMESİNİ KINADI
Açıklamada, iki ülkenin Kuzey Kore'nin füze denemesini kınadığı ve başka olası provokasyonlara karşı birlikte hareket etme konusunda anlaştıkları bildirildi.

Kuzey Kore hafta sonu yeni bir balistik füze denemesi yapmış, Kusung yakınlarından fırlatılan füze Japon Denizi'ne düşmüştü. Kuzey Kore, benzer füze denemelerini daha önce de yapmıştı.
 

topalsolucan

Müdavim
Katılım
25 Mart 2010
Mesajlar
15,674
Reaksiyon puanı
555
Puanları
113
g.kore japonya rusya amerika çin. şuan hepsi kuzey koreye karşı sözde birlik içerisindeler ama kuzey korenin şu gerçeği bildiğinden habersizler, hepsinin kaybedecek çok şeyleri olduğu gerçeği. kaybedecek çok şeyleri olduğu için de asla askeri bir müdahale yapamayacakları gerçeği.

başkentlerine doğru muhtemel bir füzenin yola çıkmasını hiç biri göze alamayacağı için iş yine kınamayla ve aralarının bulunmasıyla son bulacak.
 
Üst