Gündem bölümüne sabit konu başlığı talebi[asparagas haberler]

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
internet haber adlı siteden gündeme asparagas,cinsel içerikli veya milli manevi değerleri yıkıcı konular eklenmektedir bu site politika olarak böyle bir yapıya sahip olabilir ama sdn çeşitli din dil ırk görüşlü katılımcıların toplandığı büyük bir platformdur
bu tür rahatsız edici konuların asparagas gündem adı altında sabit konu başlığında açılmasını öneriyorum
hasta düşünceli katılımcılarında kendi ruh hallerini yansıtan bir bölüme ihtiyaçları vardır bu ihtiyaç bu şekilde karşılanabilir

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bu konuyu milyon kere dile gitrdin..
diğer açtığın konunu n altına yazsaydın ya

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Benim bildiğim asparagas yalan haberlere deniyor, kim gidip de yalan haber diye konu açar ki :)

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
Benim bildiğim asparagas yalan haberlere deniyor, kim gidip de yalan haber diye konu açar ki :)
gündemde açılan bazı konuların kaynağı internethaberdir cımbızla ayıklanmış konular yayınlamaktadır site olarak onların yayın politikası olabilir haklarıdır
ama onlar yazdı diye bizimde okumamız gerekmez
bu tür haberler bir başlıkta toplanırsa meraklısı daha rahat takip edebilir:cursing:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Sayın üyemiz

Benim yayınladığım hiç bir konuda yalan haber veya sizin deyiminizle asparagaz haber kesinlikle yoktur

Lütfen boş işlerle uğraşmayı bırakınız

Saygılar

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
kim yalan haber yazıoki? bana hiç denk gelmedi valla...

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
gündemde açılan bazı konuların kaynağı internethaberdir cımbızla ayıklanmış konular yayınlamaktadır site olarak onların yayın politikası olabilir haklarıdır
ama onlar yazdı diye bizimde okumamız gerekmez
bu tür haberler bir başlıkta toplanırsa meraklısı daha rahat takip edebilir:cursing:

Yahu kardeşim yapma etme. Asparagas haberler diye başlık açılır mı hiç?

Adamla dalga geçer gibi konu açmışsın:4:

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
Sayın üyemiz

Benim yayınladığım hiç bir konuda yalan haber veya sizin deyiminizle asparagaz haber kesinlikle yoktur​

Lütfen boş işlerle uğraşmayı bırakınız​

Saygılar​

spybot sadece faydalı konulara yönel senden istifade edelim gerçek gündem maddelerinden konu aç bir sokağa çık
mesela sabah altıotuzda sarıgaziden geçiyorum ekmek kulubesinin önü hıncahınç dolu o nenelerimiz o yağmurun altında
kömür alamayıp titreyenleri parklarda sabahlayanları yırtık ayakkabı ile okula gidenleri
işte gündem bu
eğer sahsınla problemimiz olsa açtığın müzik konusunu takip etmeyiz klasiğe başlık açsan en az bin konu çakarız yani sorun o kaynakla
dikkat edersen kaynağı hedef alıyoruz

spybot kardeşimiz önemli bir konu açmıştır vebiz onu gece yarılarına kadar takip ettik
dileğimiz odurki bu tür konularla gerçek gündemden bölümler versin
yani o garip başlıklar önemli değildir bu tür konuları varsın binbeşyüz kişi değilde ikiyüz kişi okusun
kardeşimizin son açtığı konu bence hafta içinde açılan konuların en önemlisidir
kendisini tebrik ediyor bu tür konularının devamını diliyorum
bu tür konulara katılımımızı gördüğünde uğraştığımızın kendisi değilde o garip haber kaynağı olduğunu anlayacaktır

http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/127272-ugur-mumcu-yu-anma-programi-new-post.html

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Başlığı görünce bu konuyu açanı tahmin etmk zor olmadı....

İşin gerçeği kimse yalan haber diye haber açmaz:D

Saçma olur yani...

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
@quasimodo Kardeşim bu internet haber isimli site ile uğraşma inan takmaya deymez ..