Günde 10-12 bölüm izleyebileceğim dizi tavsiyesi

fahrenheit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eğer Anime seviyorsan aşağıdakileri kesinlikle tavsiye ederim

Fullmetal Alchemist Brotherhood
Death Note
Attack on Titan

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Sen diziyi bosver gunde 10-12 bölüm one piece başla 50-60 gune biter.
Breaking bad ile prison breaktan sonra diziler tat vermiyor

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arrow izpe. Super kahraman temali ama ozel guc yok. Noelrmal insanlar.

Flash var arrowa bagli olarak cikti.

Anime izle. Death note ve shingeki no kyojin bunlar 1 sezonluk animeler.
Naruto ve fairy tail var ama onlar cok bolumlu

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fringe ilk bölümünü izle zaten o gün için 12 bölüm izlersin. Person of İnterest ilk sezondan sonra açılıyor öyle ki bazı bölümler sinema tadında izlemezsen çok şey kaçırırsın. Arrow her sezon biraz daha üzerine koyan yükselişte bir dizi. Supernatural ilk 5 sezon çok güzel sonrasında bozmuş olsa da alışkanlık yapıp izletiyor. Under The Dome izleme tavsiye etmem. böyle uzun olcak en iyisi liste yapim

Fringe
Person Of interest
Arrow
Dexter
Da Vinci Demons
Vikings
Supernatural
American Horror Story

ugurdaricali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Supernatural (kesinlikle tavsiye ederim)
Doctor who
Teen Wolf (Eğlence Amaçlı ama gerilim'de sayılabilir)
Tru blood
Lost room(kız arkadaşım ile bayılarak izlediğimiz sürükleyici bir mini dizi)
Şimdilik bu kadar aklıma gelirse buraya ekleyeceğim [emoji5]️)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Günde 7 saat dizi mi seyredilirmiş? Vaktini bu kadar boşa harcama. En iyi diziler bile bu kadarını hak etmez. Bence zamanını ikiye böl de, bari yarısında da kitap oku.

hadilen26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Günde 7 saat dizi mi seyredilirmiş? Vaktini bu kadar boşa harcama. En iyi diziler bile bu kadarını hak etmez. Bence zamanını ikiye böl de, bari yarısında da kitap oku.

valla şubatta askere gideceğim zamanım çok var işim olmadıkça dizi izliyorum artık :) bi nevi keyif alıyorum.

şimdilik listem şöyle

poi, dexter, battlestar galactica, fringe, arrow, homeland

bu arada en baştada sormuştum hell on wheels izleyen varsa yorumlarını aktarabilir mi?

Kalahur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Supernatural
Doctor Who
Sherlock
Fringe
Game of Thrones
Spartacus
How I Met Your Mother
Shameless
Benim önerilerim bunlar :)

Kalahur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dexter ve Arrow dizilerini eklemeyi unutmuşum :)

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Battlestar Galactica, diziye önyargılarla başlamıştım ama 4 sezonu 2-3 haftada bitirdim. Eğer bilim kurgu seviyorsan bi bak derim

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Kurtlar vadisi
Kurtlar vadisi terör
Kurtlar vadisi pusu
Kurtlar vadisi ırak
Kurtlar vadisi filistin

Sana 5-10 yıl yeter :D

hadilen26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Fringe ilk bölümünü izle zaten o gün için 12 bölüm izlersin. Person of İnterest ilk sezondan sonra açılıyor öyle ki bazı bölümler sinema tadında izlemezsen çok şey kaçırırsın. Arrow her sezon biraz daha üzerine koyan yükselişte bir dizi. Supernatural ilk 5 sezon çok güzel sonrasında bozmuş olsa da alışkanlık yapıp izletiyor. Under The Dome izleme tavsiye etmem. böyle uzun olcak en iyisi liste yapim

Fringe
Person Of interest
Arrow
Dexter
Da Vinci Demons
Vikings
Supernatural
American Horror Story

fringe'i listenin başına aldım :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Günde 12 bölüm bir dizi izlesen ortalama 40 dakika alsak 12*40=480 bunu 500'e yuvarlayalım.
24*60=1440 dakika günün yarısı nerdeyse dizi izlesen,yemek yeme,wc gibi ihtiyaçların dışında uykunuda tam alamazsın. 2-3 ay içinde zombileşirsin. :P

Her gün 10-12 bölüm izlersen kendine yazık etmiş olursun bence günde 3-4 yada 5-6 bölüm bence ideal fazla abartman sağlığınıda olumsuz etkiler. Neyse önerilere gelirsek dizi;

Başlangıç olarak Prison Break,Breaking Bad,Lost bu üçüyle başla bitir sezonları sonra
Ara sıcak olarak Dexter,Fringe(Son 2 sezon bozdu) ile devam et
Ana yemek olarak güncel dizilerden Person of Interest,Homeland,Arrow,Supernatural,American Horror Story ile kapanışı yap. :D

gonken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Breaking bad devam ediyormu bittimi ?

aswas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı senin gibi OZ, Breaking Bad ve Game of Thrones izlemiş ve favorileri arasına almış bir insan olarak, sana tavsiyelerim;

- Deadwood : Vahşi batı zamanları seversen, 3 sezon sorasında iptal edilmesine ragmen izlemeni tavsiye ederim
- Rome : Sezar'ın yükselişi dönemini anlatan gördügüm en iyi dizilerdendir. Kesinlikle tavsiye ederim. (2 Sezon)
- I, Claudius : Eger eski görüntüler beni rahatsız etmez dersen, 76 dizisi olmasına ragmen Rome'un babası olarak tavsiye ederim
- True Detective : Aktörlük dersi veren dizilerdendir, Breaking Bad'in bitmesinden sonra beni kesen tek dizi açıkçası.
- Fargo : Yeni ve gayet başarılı bir dizidir tavsiye ederim.
- Dexter : Ozellikle bazı sezonları başarılıdır ama yine de favorim diyemiyorum. Eger vaktin varsa şans verebilirsin ama bence.
- Carnivale : Eger biraz daha "garip" temalı bir dizi istersen tavsiye ederim, fakat bu da 2 sezon sonunda iptal edilmişti.
- American Horror Story : Ilk sezonda dişini sıkarsan, 2. ve 3. sezonlarda keyif alcağını düşünüyorum.
- House of Cards : Politik dizi severim dersen, hem Amerikan, hem de Ingiliz versiyonlarını tavsiye edebilirim.
- The Confession : Kısa bölümlerden oluşan bir net dizisi, fakat guzeldi bence.
- Vikings : Vikingler'e meraklıysan ve bol bol savaş görmek istiyorsan tavsiye ederim.
- Black Sails : Korsanlara meraklıysan fena değil diyebilirim, fakat çok süper değil.
- Black Mirror : Teknoloji ve onun hayatımızı ne hale getirebileceği ile alakalı gayet başarılı bir dizi.

Izledigin dizilere bakınca, komedi dizisi tavsiye etme gereği duymadım, zaten komedi çok göreceli bir türdür benim için. How I Met Your Mother, Friends, Modern Family vb dizilerle içi bayılmış ve çoğunu yarıda bırakmış biri olarak sana tavsiyem yine eger bu tarzdan hoşlanıyorsan, eskilere gidip "Married with Children" izlemendir. Eger dersenki; hayır ben daha cıvık komedi dizileri seviyorum, o zaman kesinlikle tavsiyem; "It's Always Sunny in Philadelphia" olur.

Anime dersen de, çok içli dışlı olmasam da bu kültürle, "Rurouni Kenshin" serisini baya severim, filmi de anime'den çevrilen filmlere göre iyidir bence. Ayrıca "Shigurui" anime'si de biraz daha sanatsal takılan, daha karanlık ama baya guzel ve kısa sürede bitirilmiş bir anime'dir.

Dizi konusundaki bolluktan dolayı, sıkıldıgı zaman dizileri bırakan bir insanımdır. "OZ" izledikten sonra "Prison Break" adeta bir Disney dizisiydi benim için, ama bitirdim çok keyif almasam da ilk sezon dışında. "Walking Dead" 5. sezonuna başlamadım ama 4'ün ortalarında baydı, eger 5 de sarmazsa kesinlikle bırakçam. "Sopranos" mesela ağırdır ama güzeldir, tavsiye etmedim çünkü herkese göre değil. "Mad Men" de yavaş ilerleyen ama bana nedense keyif veren bir dizidir. "Sons of Anarchy" de eğer motor çeteleri vb. olaylara ilgin varsa sürükler. "Borgias" ise Borgia ailesinin papalık dönemindeki olaylarını anlatır ama ne kadar sarar şüpheliyim. "The Prisoner" eski versiyonu iyidir ama baya karışıktır. Yeni versiyonu ise daha izlenebilir seviyede, fakat çok da süper değil ama ilginç bir konusu var. Aşağıda da bıraktığım dizileri görebilirsin mesela;

- Boardwalk Empire : 2. sezon ortalarında baydı ve bıraktım
- Fringe : 5 bölüm civarı izleyebildim ve bıraktım. Olaylar daha sonra güzelleşiyor diyenler oldu ama beni baştan sarmadı nedense
- Misfits : Ilk sezon gayet iyiydi ama sonra kadrodaki en iyi elaman gidince bitti benim için
- Tudors : 3 sezon civarı bişey izleyip bıraktım, çünkü dönem dizileri bu kadar uzatılmamalı bence
- Spartacus : Ilk başlarda keyif veriyor fakat daha sonra sana hiçbirşey katmadığını anlıyorsun
- Orange is the New Black : Bayan hapishane dizisi istersen izleyebilirsin, ama bir yerden sonra fazla kadınsal sorunlarla ilgilenmeye başlayınca beni baydı açıkçası =)
- Merlin : Daha fazla güvenilip bütçe sağlansaymış güzel olabilirmiş ama malesef bu da olmamış.

Bunlar dışında Scrubs, According to Jim, Bored to Death, Workaholics, The Stand, Darkplace, Heroes, The Decalogue, Without a Trace, Kyle XY, Everybody Hates Chris gibi daha bir çok diziyle de vaktimi harcadığımı düşünüyorum açıkçası =)

** Not : Evet üşenmedim, yazdım =P

technolojix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İzlediklerinin arasında Breaking Bad var zaten. Gerisi bana göre hikaye. Efsane dizi :)

hadilen26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynı senin gibi OZ, Breaking Bad ve Game of Thrones izlemiş ve favorileri arasına almış bir insan olarak, sana tavsiyelerim;

- Deadwood : Vahşi batı zamanları seversen, 3 sezon sorasında iptal edilmesine ragmen izlemeni tavsiye ederim
- Rome : Sezar'ın yükselişi dönemini anlatan gördügüm en iyi dizilerdendir. Kesinlikle tavsiye ederim. (2 Sezon)
- I, Claudius : Eger eski görüntüler beni rahatsız etmez dersen, 76 dizisi olmasına ragmen Rome'un babası olarak tavsiye ederim
- True Detective : Aktörlük dersi veren dizilerdendir, Breaking Bad'in bitmesinden sonra beni kesen tek dizi açıkçası.
- Fargo : Yeni ve gayet başarılı bir dizidir tavsiye ederim.
- Dexter : Ozellikle bazı sezonları başarılıdır ama yine de favorim diyemiyorum. Eger vaktin varsa şans verebilirsin ama bence.
- Carnivale : Eger biraz daha "garip" temalı bir dizi istersen tavsiye ederim, fakat bu da 2 sezon sonunda iptal edilmişti.
- American Horror Story : Ilk sezonda dişini sıkarsan, 2. ve 3. sezonlarda keyif alcağını düşünüyorum.
- House of Cards : Politik dizi severim dersen, hem Amerikan, hem de Ingiliz versiyonlarını tavsiye edebilirim.
- The Confession : Kısa bölümlerden oluşan bir net dizisi, fakat guzeldi bence.
- Vikings : Vikingler'e meraklıysan ve bol bol savaş görmek istiyorsan tavsiye ederim.
- Black Sails : Korsanlara meraklıysan fena değil diyebilirim, fakat çok süper değil.
- Black Mirror : Teknoloji ve onun hayatımızı ne hale getirebileceği ile alakalı gayet başarılı bir dizi.

Izledigin dizilere bakınca, komedi dizisi tavsiye etme gereği duymadım, zaten komedi çok göreceli bir türdür benim için. How I Met Your Mother, Friends, Modern Family vb dizilerle içi bayılmış ve çoğunu yarıda bırakmış biri olarak sana tavsiyem yine eger bu tarzdan hoşlanıyorsan, eskilere gidip "Married with Children" izlemendir. Eger dersenki; hayır ben daha cıvık komedi dizileri seviyorum, o zaman kesinlikle tavsiyem; "It's Always Sunny in Philadelphia" olur.

Anime dersen de, çok içli dışlı olmasam da bu kültürle, "Rurouni Kenshin" serisini baya severim, filmi de anime'den çevrilen filmlere göre iyidir bence. Ayrıca "Shigurui" anime'si de biraz daha sanatsal takılan, daha karanlık ama baya guzel ve kısa sürede bitirilmiş bir anime'dir.

Dizi konusundaki bolluktan dolayı, sıkıldıgı zaman dizileri bırakan bir insanımdır. "OZ" izledikten sonra "Prison Break" adeta bir Disney dizisiydi benim için, ama bitirdim çok keyif almasam da ilk sezon dışında. "Walking Dead" 5. sezonuna başlamadım ama 4'ün ortalarında baydı, eger 5 de sarmazsa kesinlikle bırakçam. "Sopranos" mesela ağırdır ama güzeldir, tavsiye etmedim çünkü herkese göre değil. "Mad Men" de yavaş ilerleyen ama bana nedense keyif veren bir dizidir. "Sons of Anarchy" de eğer motor çeteleri vb. olaylara ilgin varsa sürükler. "Borgias" ise Borgia ailesinin papalık dönemindeki olaylarını anlatır ama ne kadar sarar şüpheliyim. "The Prisoner" eski versiyonu iyidir ama baya karışıktır. Yeni versiyonu ise daha izlenebilir seviyede, fakat çok da süper değil ama ilginç bir konusu var. Aşağıda da bıraktığım dizileri görebilirsin mesela;

- Boardwalk Empire : 2. sezon ortalarında baydı ve bıraktım
- Fringe : 5 bölüm civarı izleyebildim ve bıraktım. Olaylar daha sonra güzelleşiyor diyenler oldu ama beni baştan sarmadı nedense
- Misfits : Ilk sezon gayet iyiydi ama sonra kadrodaki en iyi elaman gidince bitti benim için
- Tudors : 3 sezon civarı bişey izleyip bıraktım, çünkü dönem dizileri bu kadar uzatılmamalı bence
- Spartacus : Ilk başlarda keyif veriyor fakat daha sonra sana hiçbirşey katmadığını anlıyorsun
- Orange is the New Black : Bayan hapishane dizisi istersen izleyebilirsin, ama bir yerden sonra fazla kadınsal sorunlarla ilgilenmeye başlayınca beni baydı açıkçası =)
- Merlin : Daha fazla güvenilip bütçe sağlansaymış güzel olabilirmiş ama malesef bu da olmamış.

Bunlar dışında Scrubs, According to Jim, Bored to Death, Workaholics, The Stand, Darkplace, Heroes, The Decalogue, Without a Trace, Kyle XY, Everybody Hates Chris gibi daha bir çok diziyle de vaktimi harcadığımı düşünüyorum açıkçası =)

** Not : Evet üşenmedim, yazdım =P

evet yabancıların mizah anlayışını sevmiyorum o yüzden pek yanaşmıyorum komediye. the wire, sopranos, mad men çok methedilen diziler fakat dediğin gibi ağır ilerledikleri için şu an için başlamak istemiyor. şuan lostu bitirmek üzereyim ilk başlayacağım dizi true dedective sonrasına fringe'yi koydum bakalım. zamanı gelince diğer önerilerinide araştıracağım.

tekrardan tavsiyelerin için teşekkür ederim. en aydınlatıcı sen oldun :)

mas7er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Senin izlediklerinin hepsini ayrıca aşağıdaki dizileri de izledim. Özellikle Dexter, House M.D ve Fringe dizilerini şiddetle tavsiye ederim.

Dexter
House M.D
Fringe
Hannibal
True Detective
Homeland
The Wire
Sherlock
Vikings
House of Cards
Chuck
Hell on Wheels

zfemx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle şunları da izlemelisiniz
Arrow
The 100
American horror story
Hannibal
Da Vinci demons
Once open time
FRINGE
The Flash
Sherlock holmes
Black Mirror
falling skies
Agent Of the shild
Black sails
BANSHEE
The legend Of korra
Black list
Under the dome
Extant
Helix
Vikings

hadilen26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

şöyle bir liste yaptım kendimi. 2 ay boyunca imkan buldukça izleyeceğim :)

True detective, poi, fringe, dexter, homeland, chuchk, hell on wheels, the flash, arrow, deadwood, scherlock

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

şöyle bir liste yaptım kendimi. 2 ay boyunca imkan buldukça izleyeceğim :)

True detective, poi, fringe, dexter, homeland, chuchk, hell on wheels, the flash, arrow, deadwood, scherlock
Arrowu mutlaka başa ekle ben 2.sezon 16.bölümdeyim şuan hala daha eski bölümleri açıp izliyorum harika :)

supernova7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla şubatta askere gideceğim zamanım çok var işim olmadıkça dizi izliyorum artık :) bi nevi keyif alıyorum.

şimdilik listem şöyle

poi, dexter, battlestar galactica, fringe, arrow, homeland

bu arada en baştada sormuştum hell on wheels izleyen varsa yorumlarını aktarabilir mi?
"Hell on wheels" izliyorum, nefessiz. "Battlestar Galactica" izlediğim en iyi bilim kurgu dizi, "Deadwood" en iyi western dizi (arkasından Hell on wheels geliyor) , "Boardwalk empire" kesinlikle izlenmeli, "Fringe" izlenir, "The killing" izlenir. "Homeland" izlenir, "The newsroom" izlenir, "justified", The walking dead ", ve tabi ki " Fargo". Daha hatırlayamadıklarım vardır ama bu yazdıklarımı mutlaka izlemelisin. En azından şunları :
1-Battlestar Galactica
2-Deadwood
3-Boardwalk Empire

Üçü de bittiği için rahat izlersin.

cagdasc

Asistan
Reaksiyon puanı
14
dexter- fringe-supernatural seni uzunca bir süre idare eder.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
yazılmadığı için yazıyorum bitenler: sopranos, seinfeld, oz, alias

devam edenler: atlantis, sleepy hollow, once upon a time, the walking dead, mentalist, constantine, gotham, the 100, the last ship, the blacklist, da vincis demons, continuum,

hadilen26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
düşündüğüm gibi şu aralar pek 10 bölüm falan izleyemiyorum :)

sherlock ve true detective gibi kısa dizileri izledim. şimdi fringe'ye başladım. battlestar galactica'yı mutlaka izleyeceğim onu eklemeyi unutmuşum :)