- Konuyu başlatan
Smiley seçim ekranı kayıp
Benim hatam, düzeltildi. Eklenti kurulumu ile ilgili sorunları bana bildirirseniz daha güzel olur, o sorumluluk bende efenim.
Smiley seçim ekranı kayıp
Mobilde yazı yazarken yazı yeni çıkan şu sağ alttaki kaç harf yazdığımızı gösteren sayıarın arkasına gidiyor. Ne yazdığımızı bir sürede olsa göremiyoruz. O sayı yazan kutucuğu başka bir yere alabilir misiniz veya yarı saydam yapabilirsiniz.Benim hatam, düzeltildi. Eklenti kurulumu ile ilgili sorunları bana bildirirseniz daha güzel olur, o sorumluluk bende efenim.
Mobilde yazı yazarken yazı yeni çıkan şu sağ alttaki kaç harf yazdığımızı gösteren sayıarın arkasına gidiyor. Ne yazdığımızı bir sürede olsa göremiyoruz. O sayı yazan kutucuğu başka bir yere alabilir misiniz veya yarı saydam yapabilirsiniz.
Mesaj yazma editöründe <CODE> ekleme'yi bulamadım.Benim hatam, düzeltildi. Eklenti kurulumu ile ilgili sorunları bana bildirirseniz daha güzel olur, o sorumluluk bende efenim.
Ben göremedim. Ama çok da gerekli değil.Aa best answer'de gelmiş.
Sürekli ... konulu sözler adı altında boş konulardan da sıkıldım bunların yanında.Katılıyorum. Sürekli "sıfır bir" konularını görmek can sıkıcı oluyor. Öne çıkaran arkadaşlara duyurulur.
Onu araştıracağım.Katılıyorum. Sürekli "sıfır bir" konularını görmek can sıkıcı oluyor. Öne çıkaran arkadaşlara duyurulur.
Konuyu kimin öne çıkardığı zaten orada gözüküyor.Onu araştıracağım.
Mesaj editörü menü butonları ön izlemesinde dikkate alınmış; ancak biraz geliştirilmesi lazım.@Fatih Toprak
Cevap yazdığımız yerdeki "Ekle" kısmında "Spoiler" diye bir tanım geçmektedir. "Spoiler" bildiğimiz üzere Türkçe bir sözcük değildir. Onun yerine daha Türkçeye uygun olan "sürprizbozan" sözcüğünü kullanmamızın daha doğru olacağı düşüncesindeyim.
Tureng - spoiler - Türkçe İngilizce Sözlük
"Çevrimiçi Üyeler" kısmının altında "Takip ettiğiniz kullancılar" yazıyor. Oysa "Takip ettiğiniz kullanıcılar" olacak."Hesap ayrıntı yönetimi" olması gerekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 46368
Mesaj yazma editöründe <CODE> ekleme'yi bulamadım.
"Çevrimiçi Üyeler" kısmının altında "Takip ettiğiniz kullancılar" yazıyor. Oysa "Takip ettiğiniz kullanıcılar" olacak.
"Hesap ayrıntı yönetimi" olması gerekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 46368
Mesaj editörü menü butonları ön izlemesinde dikkate alınmış; ancak biraz geliştirilmesi lazım.
Öne çıkan konuları yaptınız eyvallah teşekkür ederiz de
Şu soruna bir çözüm bulacak mısınız?
Ekli dosyayı görüntüle 46365
Sorun diyorum çünkü hiç yorum almamış konular. Öne çıkan konulara çıkıyor.
Öne çıkarma sistemi olmalı en çok oy alanlar üste çıkmalı. Veya en çok yorum alanlar.
Mesaj editörü menü butonları ön izlemesinde dikkate alınmış; ancak biraz geliştirilmesi lazım.
Denk gelen İngilizce alanları bildirirseniz düzeltiriz arkadaşlar.
İlginize teşekkürler.
Önerilerinizi kesinlikle dikkate alıyoruz. Daha net belirtirseniz elimizden geleni yaparız.
Düzeltmeler için teşekkürler; sürprizbozanı kastetmiştim,Düzeltildi.
Düzeltildi.
Önerilerinizi kesinlikle dikkate alıyoruz. Daha net belirtirseniz elimizden geleni yaparız.
Şimdi nicki ne yapsakHerkese merhabalar;
Son güncellememiz ile birlikte, bundan sonra her 365 günde 1 defa kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz.
Kullanıcı adı değişikliğini buradan yapabilirsiniz.
Bunun dışında, artık istediğiniz zaman SDN Forum üyeliğinizi devre dışı bırakabilirsiniz. Bir sonraki girişinize kadar hesabınız devre dışı kalacaktır. Hesabınızı tekrar aktifleştirebilmeniz için 24 saat geçmelidir.
Ve, artık profilinizin toplamda kaç defa ziyaret edildiğini profil sayfanızdan görebilirsiniz;
Ekli dosyayı görüntüle 46581
Güzel özellikler ile karşınıza çıkmaya devam edeceğiz.
Bende düşünüyorum.Şimdi nicki ne yapsak
Türkiye Şahlanıyor.Şimdi nicki ne yapsak
Administarktör ...Şimdi nicki ne yapsak
Hata olmuş, ama hangisindeAdministarktör ...
Dosya ekle diyerek ekleyebiliyorsunMobilde medya ekleme butonu yok.