KNMX
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,747
Süprizbozan değil de baltalayıcı olsunBunu da unutmamanızda yarar var.
Süprizbozan değil de baltalayıcı olsunBunu da unutmamanızda yarar var.
Geçenlerde tatile gitmiştim. Döndüğümde foruma girdim. 150-200 küsür bildirim gelmişti. Ve haliyle 8 sayfalık bildirimler bölümü bu gibi durumlarda yetmeyebiliyor.Selamlar, belli tarihten öncekiler, db de saklanmıyorlar, ilgili aralık gayet yeterli bir aralık. Adı üstünde bildirim bildirildi ve bitti işi.
Ben bir aralar tapatalkdan giriyordum 1700 bildirim vardıGeçenlerde tatile gitmiştim. Döndüğümde foruma girdim. 150-200 küsür bildirim gelmişti. Ve haliyle 8 sayfalık bildirimler bölümü bu gibi durumlarda yetmeyebiliyor.
Bende çalışıyor.Mesajın bir bölümünü seçince çıkan seçeneklerden cevaplaya tıklayınca mesajın seçtiğim kısmı alıntılanmış olmuyor.
bende de çalışıyor. windows 7 home basic.Şuan Windows'tayım
Bende de problem yokcevaplaya tıklayın
Bende çalışmıyor. Opera, Chrome fark etmiyor.Bende de problem yok
Google Chrome 67.0.3396.99 Windows 8.1 Microsoft Windows sürüm 6.3 (YN 9600)
İşletim sistemi farkı sanırım ¿Bende çalışmıyor. Opera, Chrome fark etmiyor.
Sanmıyorum. Ne de olsa Web üzerinden giriyoruz siteye.İşletim sistemi farkı sanırım ¿
Peki, sence nedeni ne olabilir ¿Sanmıyorum. Ne de olsa Web üzerinden giriyoruz siteye.
Forum sunucu hızı veya internet hızı. Zaten forumda sıkıntılar görülebiliyor.Peki, sence nedeni ne olabilir ¿
olabilir, bir ihtimal; ancak bir çoğumuz için sorun görünmüyor, şimdilik, en azından benim açımdan.internet hızı
Evet. İşletim sisteminin fark edeceğini sanmıyorum. Ne de olsa tarayıcı üzerinden giriyoruz foruma.Halktan biri, windows'ta da mı oluyor bu?
Bizde, alıntıdaki metni seçip cevapla çalışıyorsa, forum ile ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum; ne de olsa aynı web sitesini kullanıyoruz.Evet. İşletim sisteminin fark edeceğini sanmıyorum.
Bugün denediğimde farklı bir işletim sistemi üzerinde farklı bir tarayıcıda o sorun olmuyordu. Ama sorunun sebebini bilmiyorum.Bizde, alıntıdaki metni seçip cevapla çalışıyorsa, forum ile ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum; ne de olsa aynı web sitesini kullanıyoruz.
Tabi, bu işlerle uğraşan arkadaşlar işe el atıp içinde bulunduğumuz belirsizliği aydınlatırsa, daha sağlıklı olur.
@Fatih Toprak
Mesajın bir bölümünü seçince çıkan seçeneklerden cevaplaya tıklayınca mesajın seçtiğim kısmı alıntılanmış olmuyor. Halbuki önceden bu dediğim şey çalışıyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 44899
Evet. Farklı bir işletim sisteminde hiçbir eklenti yüklü olmayan bir tarayıcıyla denediğimde sorun yoktu. Demekki tarayıcımla alakalı bir şeymiş.Anlık sorun yaşayabilirsiniz. Sorun görünmüyor. Bende denedim.
Başka tarayıcı, mumkunse tarayıcıdaki eklentileri pasif yaparak gezinti, mumkunse gizli pencere ile test ediniz.
Tapatalk mı kullanıyorsunuz yoksa bilidirm bölümüne özelliklemi dokunmuyorsunuzBen bir aralar tapatalkdan giriyordum 1700 bildirim vardı
tapatalk kullanmıştım 1 ay kadar. hiç web'e girmiyordumTapatalk mı kullanıyorsunuz yoksa bilidirm bölümüne özelliklemi dokunmuyorsunuz
Benim rekor 70.000 bildirim olmuştutapatalk kullanmıştım 1 ay kadar. hiç web'e girmiyordum
GitHub web sitesi için de durum geçerli altı üstü bir link ekliyorsun, sayfayı okunmaz hale getiriyor.@Fatih Toprak hocam merhaba.
Bir sorunla karşılaştım. Forumumuzda neden amozondan bir ürünün linkini kopyalayıp forumumuzda yorum olarak yapıştırıp paylaşım yaptığımızda link görülmüyor?
Burada konusahibi paylaşabiliyorken bende görünmüyor. Aynen aşağıdaki gibi olmakta. Spoiler İçinede alsam fayda etmiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 45260
Ekli dosyayı görüntüle 45261
Ben de deneyeceğim:@Fatih Toprak hocam merhaba.
Bir sorunla karşılaştım. Forumumuzda neden amozondan bir ürünün linkini kopyalayıp forumumuzda yorum olarak yapıştırıp paylaşım yaptığımızda link görülmüyor?
Burada konusahibi paylaşabiliyorken bende görünmüyor. Aynen aşağıdaki gibi olmakta. Spoiler İçinede alsam fayda etmiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 45260
Ekli dosyayı görüntüle 45261
https://www.amazon.com/Dell-G3779-7934BLK-PUS-Gaming-Laptop-Display/dp/B07BXWHSRW
Bilemiyorum hiç görünmüyordu.Ben de deneyeceğim:
Deneme:
Deneme:
Deneme:
Deneme:Kod:https://www.amazon.com/Dell-G3779-7934BLK-PUS-Gaming-Laptop-Display/dp/B07BXWHSRW
Bana sürprizbozanı kullanış şeklin yanlış gibi geldi.
Büyük ihtimalle kullandığımız reklam engelleyiciler engel oluyor. Bağlantıyı kod olarak paylaşmanızı öneririm. Google Chrome'da reklam engelleyici yoktu, sorunsuz çalıştı:Bilemiyorum hiç görünmüyordu.
Birer örnek burayada paylaşıyorum.
Reklam engelliyicilerin amazon'dan ürün linki paylaşmanın görünmemesine etki etmesi çok manasız geldi.Büyük ihtimalle kullandığımız reklam engelleyiciler engel oluyor. Bağlantıyı kod olarak paylaşmanızı öneririm. Google Chrome'da reklam engelleyici yoktu, sorunsuz çalıştı:
Ekli dosyayı görüntüle 45263