M
Murat Burç
SDN Okuru
Hocam bu dümdüz Xenforo 2.0 daha üstüne bir şeyler giydirirler sanırım.Kusura bakmayın ama bu ne abii yaa.
Hocam bu dümdüz Xenforo 2.0 daha üstüne bir şeyler giydirirler sanırım.Kusura bakmayın ama bu ne abii yaa.
Zamanla halledilecek... Sizden ricamız biraz sabır.Kusura bakmayın ama bu ne abii yaa.
Zamanla düzeltilecek... Henüz Xenforo 2.0'a geçeli 40 dakika oldu...Güzel olmuş ama bende nedense ingilizce birde saniye var şimdilik mi yoksa sürekli olacak bir durum mu
Yinede beğendim farklılık iyidirZamanla düzeltilecek... Henüz Xenforo 2.0'a geçeli 40 dakika oldu...
Teşekkür ederiz. Daha da iyi olacak.Yinede beğendim farklılık iyidir
Teşekkürler...Hayırlı olsun yeni altyapı.
Bu sorun düzeltilecek. O zamana kadar böyle kullanacağız.arayüzüne alışmak uzun sürecek biraz da, abi insan bi yüklemeden türkçe dil pakedi filan yükler
Forum bu haliyle çok daha iyi olmuş. Elinize sağlık.
Benim bir ricam olacak. Facebook, Instagram ve Twitter butonları eklemeniz. Oralardan foruma koyulacak linkleri direk görmemiz yararlı olacaktır.
Tüü Allah sizi kahretmesin bu ne yahu? Outlooka bakıyorum sanki peh peh peh. Bu nedir erenler? Bu temayı getirirken hiç mi eliniz sizlamadi? Yok her şey iç içe girmiş çok karmaşık görünüyor bakmayacağım.
Usta anlatmak gerekirse telefonda çok rahatsız edici görünüyor. Önceki tema sadeydi, bu tema da ise herşey dipdibe. Üstelik epey de göz alıcı geldi bana.Bizim yaptığımız bir tema değil, Xenforo 2.0'ın kendi temasıdır, geliştirmeye devam edilecektir
Usta anlatmak gerekirse telefonda çok rahatsız edici görünüyor. Önceki tema sadeydi, bu tema da ise herşey dipdibe. Üstelik epey de göz alıcı geldi bana.