- Reaksiyon puanı
- 15,467
@Fatih Toprak hocam forumda yine twitch yayını otomatik oynuyor. Düzeltmediniz mi?
@Fatih Toprak hocam neden forumda hep sürekli yükleniyor sorunu yaşanıyor? Başka internet tarayıcılarında da böyle bir durum söz konusudur. Sürekli sol üst köşedeki 3 çizgi işareti süreki orada kalıyor.
Tarayıcı verilerini, geçmişi temizledim. Modemi açıp kapadım. Hızım'da anormallikte yok. Halada aynı sorun.
Ekli dosyayı görüntüle 37991
Ara sıra nadiren ve 20dk civarı bir süreçte yaşanıyor.Problemi sürekli mi yaşıyorusn sadece bugün bir dönem mi oldu?
Benim bildiğim bildirim hala geliyor hocam @Death Mark@Fatih Toprak Hocam neden birine etiket atarken yazdığımız "@Kullanıcı Adı" yazınca hemen altına gelen popup tarzı öneri çıkmadan birini tam olarak etikeleyemiyoruz? Yani üyeler benim adımı @Death Mark yazsa bile bana bildirim gelmiyor. Bazı üyelerede bildirim gitmiyor diye düşünüyorum bu konu hakkında herhangi bir fikriniz varmı?
Gelmedi mi bu da?Bana gelmiyor işte.Benim bildiğim bildirim hala geliyor hocam @Death Mark
Ekli dosyayı görüntüle 38965
Sadece alıntı yapıldı bildirimi geliyor. Konu takibide açık olmasına rağmen.Gelmedi mi bu da?
Hocam https://forum.shiftdelete.net/account/preferences bu linke girin veSadece alıntı yapıldı bildirimi geliyor. Konu takibide açık olmasına rağmen.Gelmedi mi bu da?
Durum böyleHocam https://forum.shiftdelete.net/account/preferences bu linke girin ve
Bildirim Tercihleri bölümünde "Bir mesajda benden bahsedildiğinde" yazısının solunda tik yoksa tik koyun sorun çözülür.
@DeathMark @Death MarkDurum böyleHocam https://forum.shiftdelete.net/account/preferences bu linke girin ve
Bildirim Tercihleri bölümünde "Bir mesajda benden bahsedildiğinde" yazısının solunda tik yoksa tik koyun sorun çözülür.
Ekli dosyayı görüntüle 38967
@DeathMark @Death Mark
Xen 2.0'ın sıkıntısı o tapatalktan etiketliyemiyorum mesela.Ekli dosyayı görüntüle 38968 Bu alttaki öneriyi seçmemiz gerekiyormuş ama bence direk yazılıncada etiketlenmeli diye düşünüyorum.@DeathMark @Death Mark
Ekli dosyayı görüntüle 38968 Bu alttaki öneriyi seçmemiz gerekiyormuş ama bence direk yazılıncada etiketlenmeli diye düşünüyorum.
Eskisi gibi popup'a gerek kalmadan bildirim iletim işlemi tekrardan yapılandıralacakmı?Selam,
XF1x sürümlerinde söylediğin özellik vardı fakat XF2x sürümlerinde şuanda popup olarak seçildiğinde etiket işlemi yapılıyor. Bu durumu takip ediyoruz.
@Fatih Toprak Hocam neden birine etiket atarken yazdığımız "@Kullanıcı Adı" yazınca hemen altına gelen popup tarzı öneri çıkmadan birini tam olarak etikeleyemiyoruz? Yani üyeler benim adımı @Death Mark yazsa bile bana bildirim gelmiyor. Bazı üyelerede bildirim gitmiyor diye düşünüyorum bu konu hakkında herhangi bir fikriniz varmı?
Merhaba. Bence eski temaya da yer verilmeli bu güzel forum sitesindeEski tema çok daha iyiydi bana göre. En azından sayfanın altına eski ve yeni tema diye iki seçenek konulabilir.
Eski tema? Eğer Xen 1.5.6'daki temayı söylüyorsanız o tema Xenforo 2.0.X sürümleri ile %99 bir ihtimal uyumsuzdur .Merhaba. Bence eski temaya da yer verilmeli bu güzel forum sitesindeEski tema çok daha iyiydi bana göre. En azından sayfanın altına eski ve yeni tema diye iki seçenek konulabilir.
Linux da mısın bende linux da bu şekil oluyordu kullandığın fontlarla alakalı olabilir@Fatih Toprak hocam ikonlarda bir sorun var. Sayfayı birçok kez yenilememe rağmen sorun çözülmedi.
Ekli dosyayı görüntüle 41808