Güncellenen yazılımlar - 10 Temmuz 2008

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
benchmark_01_80.jpg

En popüler yazılımların yeni sürümleri yayınlanmaya devam ediyor. Sisteminizde olan bu yazılımları güncellemenin zamanı gelmiş olabilir. İndirin, kurun.

RealPlayer 11.0.0.453 - En popüler medya oynatıcılarından biri olan RealPlayer, neredeyse tüm müzik ve video formatlarını çalıp oynatabiliyor. Yeni sürümde, özellikle de MP3 çalarlarla olan destek arttırılmış durumda. Bu cihazlar arasında iPod da yer alıyor. Online sitelerden şarkı indirmek ve indirilen şarkıları organize etmek için birebir.

realplayer.jpg

:: Yazılımı indirmek için buraya tıklayın.

Java Runtime Environment 1.6.0.7

java.jpg

Sisteminizde bazı özel web uygulamaları, oyunlar ve yazılımların sorunsuzca çalışması için mutlaka bir Java yazılımının kurulu olması gerekiyor. Hem güvenlik açıklarından yoksun hem de daha performanslı çalışan bu aracı mutlaka yükleyin ve karşılaşılması muhtemel sorunlardan şimdiden sıyrılın.

FileZilla 3.0.11.1

filezilla.jpg

Web sitesi sahipleri için bir FTP yazılımı, neredeyse olmazsa olmaz yazılımların başında gelir. Dosya transfer etmenin dışında sunucuda bulunan dosyalar üzerinde işlem yapmak gibi yetenekler de edinen FTP yazılımları içerisinde, ücretsiz ve açık kaynak kodlu olan FileZilla'nın yeni sürümünü mutlaka kurun ve kullanın.

Winamp 5.54

winamp.jpg

Her ne kadar video oynatsa ve web üzerindeki ücretsiz video yayınlarınıdirekt olarak bilgisayarınıza getirse de, kullanıcılar onu en iyi MP3 çalan yazılım olarak tanıyor. Kullanması son derece kolay, Windows Media Player gibi bilgisayarı ağlatmıyor ve yetenekleri de daha fazla. En yeni sürüm ile çok daha hızlı ve güvenli.

::
Yazılımı indirmek için buraya tıklayın.

Sunbelt Personal Firewall 4.6.1839

sunbelt.jpg

Güvenlik yazılımları içerisinde en önemli araçlardan biri de Firewall yazılımıdır. Windows'un bünyesinde gelen Firewall (Güvenlik Duvarı) ihtiyaçlara tam olarak cevap veremez. O nedenle, güvenliğiniz ön planda ve verileriniz çok önemliyse mutlaka özel bir yazılım kullanmalısınız. Sunbelt Personal Firewall hızlı, başarılı ve ücretsiz.

::
Yazılımı indirmek için buraya tıklayın.

:: Yazılım önerileriniz varsa, forumda paylaşın.

Yazan: Hakkı ALKAN
SDN – http://shiftdelete.net

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
güle güle kullanın. play'e bastıkça bizi hatırlayın.

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Teşekkürler. ^^ "play"e basmadan aklımdasınız hep. ^^ Play'den önce adres çubuğuna sdn basıyorum. (:

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Nmss, Toshiba göremedim mesajında.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Sen bence Toshiba'yı unut şimdiden Sapphire demeye başla. Bu arada konudan da sapmayalım.

Yaşasın yenilenen yazılımlar.

Ben geçen gün güncel bir yazılım gördüm :D

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Troy dedi ki:
Sen bence Toshiba'yı unut şimdiden Sapphire demeye başla. Bu arada konudan da sapmayalım.

Yaşasın yenilenen yazılımlar.

Ben geçen gün güncel bir yazılım gördüm :D

Troy bunuda ben devralırım sizde artık sinek avlarsınız :D

Teşekkürler Sapphire (yanına kod eklesemmi 4xxx :D)

MrMusty

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tesekkurler , firewal ı ilk defa kullanıcam daha önce ad-adware kullanmıstım ondan bi farkı var mı ? ..... bide kuramadım sistemde eset smart security var onla cakıstıgındandır dimi ? :D