Güncellemeyi unutun!!

kardelen.ny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung advance almaya karar veridim s3 mini den daha çok özell. var camı gorilla diye tek eksiği 2.3 olmasıydı onu da alınca yüklerim dedim ama meğerTÜRKİYE HARİÇ HER ÜLKEDE GÜNCELLEME OLUYORMUŞ !!!!!!!!!!:cursing: SONY J VEYA LG L7 ALACAĞIM .sonylerde resmi dis. hiç yazmıyor,akakce.comdan baktım hep ithalat yazıyor o zaman ne oluyor bien varsa ayrıntılı yazsın lütfen:confused1:

TheDestroyer35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sana benzer bir olayı HTC Desire HD ile yaşamıştım.

İlk önce güncelleme gelecek dediler ondan sonra yok efendim güncelleme dediler,daha da sonra biz bi halt yedik güncelleme vercez dediler sonra da tamamen saçma bi açıklamayla güncelleme vermicez dediler...

Geçmiş olsun...

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benimde benzer yaşamış olduğum bir olay Motorola ile başıma gelmişti. Atrix almıştım. Android 4.1 gelicek demişlerdi. sonra gelmeyeceğini açıkladılar. Rom işlerine girdim. Hiç biri orjinal 4.1 gibi olmadı kamera ve sd kart sorunları gösterdi sürekli. En sonunda satabildim cihazı Nexus 4 aldım. şimdi çok rahatım.

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeş sen neyin kafasını yaşıyorsun. Ben böyle bir karalama hayatımda görmedim galaxy s advance için türkiyeyede güncelleme verdiler pcden kies üzerinden dene görürsün. Ayrıca telefonun ekranı gorilla glass kaplama