Güncellemelerle İlgili Sorunum Daha Doğrusu Sorum Var =)

Ulgen26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm Arkadaşlar Ben Yeni Bir üyenizim. Bu sabah itibariyle ilk girişimi yaptım ve o andan beri birçok sorunuma sitenizde çözüm buldum. İlgili tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

Şimdi gelelim soruma... Sistem sürekli olarak güncellemeler yapıyor biliyorsunuz. Geçenlerde bilg. ım bilmediğim bi nedenden dolayı çöktü. bende bilg. desteğe götürdüm. Hs.ta yaptılar. Sorunun ne olduğunu sorduğumda bana güncellemeleri kapatmam gerektiğini birçok güncellemenin bilg.ıma yarardan çok zarar getireceğini söylediler. ve güncellemeleri kapatarak bilg.ı teslim ettiler. Akabinde 1 haftaya kalmadan bilg. yine çöktü... Bu defa ben kendim formatladım. Şimdi Güncellemeleri Açık mı bırakmalıyım yoksa kapatmalı mıyım. Yada yapmam ve yapmamam gereken güncellemeler var mı??? Bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.Şimdiden Teşekkürler...

Bu Arada Umarım konuyu yanlış Topik e açmamışımdır :S

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Güncellemeler zarar Getiren Adami Tanımak isterdim .!

Güncellemeler Sistemde iyileşmeler , Güvenlik açıkları , Veya Express Proglamlar içerir .

Güncellemeleri AÇık bırak.!

Ulgen26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
=) ee bilgisayarımızı emanet ettiğimiz adamlara bakın yaaa. Kabus gibiler.
Teşekkürler bu arada ne bilim öyle diyince kafamda soru işareti oluştu bir bilene sorim dedim...

HeLLxXx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kırık windowslarda güncellemeler svchost hatası yapar bazen yani zararları oluyor. xp için sp3 yükle kendin indir vista için sp2 indir yükle kapa istersen. Çok da işe yaradıkları yok zaten. Çoğu bizim gibi kullanıcılar için ne zarar ne yarar