Güncellemeden Sonra Şarj Başıma Bela Oldu

Nietzscheee

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Eski sürüme dönme imkanım var mı? İlk gün 1,5 saat civarında daha az ekran görüntüsü aldım sonra bu 3 saat daha az duruma düştü. Yeni güncelleme bazı kişilerde sıkıntı yaratmadı ama benim gibi birçok kişide de yarattı. Xiaomi aldığıma bin pişmanım. Her telefon aynı performansı vermiyor. Eski sürüme dönmek istiyorum, nasıl yaparım?

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Eski sürüme dönme imkanım var mı? İlk gün 1,5 saat civarında daha az ekran görüntüsü aldım sonra bu 3 saat daha az duruma düştü. Yeni güncelleme bazı kişilerde sıkıntı yaratmadı ama benim gibi birçok kişide de yarattı. Xiaomi aldığıma bin pişmanım. Her telefon aynı performansı vermiyor. Eski sürüme dönmek istiyorum, nasıl yaparım?
9S mi kullanıyordunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Miui 12 hakkında açılan 3. konu.
Umarım yeni bir güncellemeyle düzelir.

Nietzscheee

Asistan
Reaksiyon puanı
192
9S mi kullanıyordunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Miui 12 hakkında açılan 3. konu.
Umarım yeni bir güncellemeyle düzelir.
Yeni güncelleme gelene kadar yaşlanırız sanırsam. Diğer konularda da mı aynı sorun? Evet 9s

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,233
Xiaomi yazılım konusunda rezil olduğunu MIUI 12 ile öğrendim.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Android için bu forumda defalarca yazdım.Cihazınızda sorun yoksa güncelleme yapmayın diye.Xiaomiye kızıyorsun ama batarya performansını sürümlerle düşürme olayını diğer markalarda yapıyor.Yapacağın olay yedek alıp cihazı sıfırlamak.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Düzelme durumu olmayacak mı acaba?
Zor. Ama yine de geri dönütler üzerine bir iyileştirme yapılır diye düşünüyorum.

Ya verileri yedekleyip wipe data yapın ya da önceki sürüme dönün. Ama bence ilk bir wipe data yapın. Büyük güncellemelerden sonra işe yarar.

Nietzscheee

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Şarjın 1 saat daha kullanımı düştü. Eriyor yav resmen. Kafayı yemek üzereyim.