Güncelleme sonrası telefona şarj dayanmıyor

hellfire_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bende de var. Parlaklık ayarının otomatik seçeneğini kaldırınca biraz topladı şarjı sanki. Android 5.1 de otomatik parlaklık sürekli açıktı, ama şarjı bitirmiyordu. Gece 12'de kapatmak şartıyla 2 gün şarjı giden G4 bu gidişle bu geceyi göremeyecek. Cihazı dün gece 6.0 androide geçirdim. Bugün 5-6 saat ne turkcell ne de avea hattım çalışmadı telefonda.Full çekiyordu şebeke ama ne arama ne aranma ne mesaj atma yapamıyordum. Mobil veri simgesi hiç ortalıklarda yoktu. Akşama doğru düzeldi,ama şarj olayı fena baş ağrıyıyor. Optimize edildi deniyor güncellemede,ama bariz bir şekilde şarjı sömürüyor şu an marshmallow. Ekran knock-on ile uyanmama sıkıntısı yüzünden yükledim marshmallowu. Arada sırada ekrana 2 tık (knock-on) ile açma özelliği çalışmıyordu.Yeni çıkan kronik sorun. Bende sık tekrarlamıyordu. Bu zamana kadar 3 yada 4 kere başıma geldi. Telefon 2 aylık daha. Kardeşimin G4c sinin ekranı benim g4 ten daha hassas. Bunun için marshmaloow yukledim. Sanki Knock-on sorununu düzeltmişler gibi, ama bedeli fazla oldu. Bu şarj olayı böyle giderse servise verip geri 5.1 döndürmeyi düşünüyorum.

utkucux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Cidden güzelim telefonu pert ettiler acil bir iyileştirme falan gelmesi lazım gelmezse eğer bu cihaz böyle kullanılmaz saat 7:30 da şarjdan alıyorum 09:25 dedim mi sarj %10 oyun müzik arama hiç bir şey yapmıyorum

hellfire_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
parlaklık ayarı otomatik: kapalı-Parlaklık %50
Wifi: kapalı
Mobil veri: Açık

Sabah açtım telefonu. Normal kullanımda saat şu an 13:25 ve Şarj %93
Dünkü şebeke kullanamama saçmalığını bugün yapmadı.
Ama şarj olayı sıkıntı olacak gibi.

hellfire_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme:
Otomatik parlaklık Ayarı: Kapalı - Parlaklık %50
Wifi: Kapalı
Mobil Veri: Açık

Saat 19:10 Normal Kullanımda Şarj: %75

Sıkıntı otomatik parlaklık ayarına gelen yenilik gibi.
Dün otomatik parlaklık açıkken şarjın hızla bittiği aşikardı.
Doze'nin bir yararını hissedemedim.
Dün Lg Bridge ile yükseltme öncesi aldığım yedeği geri yükledim.
Ancak lollipopu yüklemedi geri tabiki.Bi şansımı deneyeyim demiştim :)

utkucux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam bir de bu ekran çift tıklama özelliği gittimi ya bende çalışmıyor bulamadım da ayarını

hellfire_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
knock on: çift tıklama özelliği duruyor..
zaten en önemli özelliklerinden biri..
yanlız internette bu konuda bir kaç haber okudum..
knock on özelliğinin tam çalışmadığına dair..arada sırada hiç aktif olmuyormuş..
benimde başıma bir iki kere geldi.
marshmallow u yükleme sebebimde buydu zaten.
ekran hassasiyetinin biraz düşük oldugunu düşünüyorum.
neden? lg g4c modeli var kardeşimde..onun ekranına en ufak temasımda algılıyor..
g4c de de koruyucu cam var benim g4 te de..ama g4c nin hassasiyeti benim telefonda yok.

hellfire_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen Hafta gelen 53 mb. Marshmallow ek güncellemesi ile şarj sorunu düzeldi.
Otomatik aydınlatma seçeneğini aktifleştirdiğimde ortaya çıkan şarjın hızla boşalması sorunu düzeltilmiş.
Şu an otomatik aydınlatma aktif ve 5.1 lollipop taki şarj süresine yeniden döndüm. gece kapatmak suretiyle 48 saat sonunda %10 şarjım kaldı normal kullanımda.oyun oynamıyorum ancak internet kullanımım normal düzeyde.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Geçen Hafta gelen 53 mb. Marshmallow ek güncellemesi ile şarj sorunu düzeldi.
Otomatik aydınlatma seçeneğini aktifleştirdiğimde ortaya çıkan şarjın hızla boşalması sorunu düzeltilmiş.
Şu an otomatik aydınlatma aktif ve 5.1 lollipop taki şarj süresine yeniden döndüm. gece kapatmak suretiyle 48 saat sonunda %10 şarjım kaldı normal kullanımda.oyun oynamıyorum ancak internet kullanımım normal düzeyde.

Marshmallow sürümü şuan "v20c" ve "v20a"ya göre şarj olayı kesinlikle düzeldi.Dün 5 saat 10 dakika ekran süresi aldım.Sürümünüzü kontrol edip en son güncellemeyi yüklemenizi öneririm.

Çok Asi

Asistan
Reaksiyon puanı
3
beyler şuanda 3g açık, ortalama günlük kullanma ile tam kaç saat gidiyor? inanın şu telefonu alacağım ama pil yüzünden alamıyorum. note 5 ile bunun arasında kaldım ve pil benim için en az kamera kadar önemli ve bunun için bu fiyat farkını vermek zorunda kalabilirim. ama pil sorunu artık düzelmişse ve 3g açık normal kullanma ile 24 saate yaklaşıyorsa artık bu cihazı alabilirim demekdir.

o yüzden pil konusunda sizlerden net bilgi istiyorum.

utkucux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sabah 8 de alıyorum şarjdan full mobil veri açık ve clash of clans birde need for speed oyun oynuyorum aralıksız saat 13:30 14:00 gibi sarjım %8 e düşüyor mobil veri full açık oyun ara da bir oynuyorum akşam 18:30 19:00 gibi şarjım %15 kalıyor son gelen güncelleme ile cihaz daha hoş oldu

hellfire_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugun v20d güncellemesi geldi. 30 küsür md.şarj iyileştirmesi ve google hizmetlerinde geliştirme yazıyordu. Ama bu güncelleme ile yeni bir sorunumuz daha oldu galiba. Wifi bölgesinden çıkıp mobil veriye geçen cihaz tekrar wifi alanına döndüğünde şebeke sinyali gidiyor. 2 kere geldi başıma bugün. Wi-fi yi kapatıp mobil veriye geçince şebeke geri geliyor. Hadi bakalım şimdi buna bir çözüm bulucaz.her güncellemede tırsıyorum artık.keşke v20c de kalsaydım diyorum şimdi.