Güncelleme sonrası ne yapmalıyım ? :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan djpapi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

djpapi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben Azeriyim. 4.3 guncellemesi dün geldi. Indirim kurdum.teledonda hafif kasmalar var. Telefonu guncelledikden sonra ayarlardan factory settings yap demislerdi. Ben biraz korkuyorum 4.1.2 surumune geri gider diye..

Bor sorum daha var.. wipe cahce falan demislerdi o ne peki ? :(

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Sürüm filan düşmez merak etme 4.3 olarak kalır wipe cache'de telefondaki her şeyi silmek demek

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18

Maqemuya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben Azeriyim. 4.3 guncellemesi dün geldi. Indirim kurdum.teledonda hafif kasmalar var. Telefonu guncelledikden sonra ayarlardan factory settings yap demislerdi. Ben biraz korkuyorum 4.1.2 surumune geri gider diye..

Bor sorum daha var.. wipe cahce falan demislerdi o ne peki ? :(

Dostum bence güncellemeden sonra hem wipe cahce hemde factory reset yap daha sağlıklı olur ama bunları yapmadan önce telefonu mutlaka yedeklemeyi unutma.oyun kayıtların uygulamalar sms vs. vs

djpapi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum bence güncellemeden sonra hem wipe cahce hemde factory reset yap daha sağlıklı olur ama bunları yapmadan önce telefonu mutlaka yedeklemeyi unutma.oyun kayıtların uygulamalar sms vs. vs

Tesekkrler ama ben korkuyorum. Yalnis bisey yaparim diyr :/

Maqemuya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tesekkrler ama ben korkuyorum. Yalnis bisey yaparim diyr :/
Bende ilk başta çok çekiniyodum ama internette bu konuyla ilgili videolar var onlara bakarak yap bence daha sonra zaten elin alışır canın sıkıldıkça wipe yaparsın :)

djpapi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende ilk başta çok çekiniyodum ama internette bu konuyla ilgili videolar var onlara bakarak yap bence daha sonra zaten elin alışır canın sıkıldıkça wipe yaparsın :)

Tesekkurler :) yapicam yarin